Ο ιός των Εθνικών ξαναχτυπά

16:40 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Εδώ και πολύ καιρό οι σύλλογοι των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έχουν ξεκινήσει τη μουρμούρα για το βαρύ πρόγραμμα των ακριβοπληρωμένων παικτών τους. Παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Ρούνεϊ αγωνίζονται στις Εθνικές τους σε φιλικά κι επίσημα ματς, με κίνδυνο να τραυματιστούν. Μπορεί κατά καιρούς οι απαιτήσεις των συλλόγων να είναι εκτός λογικής, αλλά το τετραήμερο που μας πέρασε ήταν καταστροφικό γι' αυτούς και ίσως το θέμα με την αλλαγή των καλεντάρι να έρθει και πάλι στο προσκήνιο.
Και ήταν καταστροφικό καθώς πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα τραυματίστηκαν σε ματς των Εθνικών

τους ομάδων, με κάποιους από αυτούς να χάνουν και ολόκληρη τη σεζόν.

Ρανταμέλ Φαλκάο
Το αστέρι της Ατλέτικο Μαδρίτης θα χάσει το ματς του Σαββατοκύριακου, με τη Ρεάλ, καθώς έπαθε τράβηγμα κατά τη διάρκεια προπόνησης της Κολομβίας.

Νικολάς Μπουρντίσο
Ο Αργεντινός διεθνής στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κολομβία. Ο αμυντικός της Ρόμα χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν (6-8 μήνες εκτός).

Αντριάνο
Ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε από τον Μενέζες στη «σελεσάο» ωστόσο επέστρεψε άρων άρων στη Βαρκελώνη, εξ αιτίας ενός μικροτραυματισού στον δικέφαλο. Τέθηκε έτσι νοκ άουτ από τα ματς κόντρα στη Σαραγόσα το Σαββατοκύριακο και είναι επίσης αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα.

Φαρφάν
Άλλος ένας από τους άτυχους του τετραημέρου. Ο Περβουιαός υπέστη ρήξη έσω συνδέσμου στο ματς με το Εκουαδόρ και θα απουσιάσει από τα ματς της Σάλε για τουλάχιστον ενάμισι μήνα. Σε αυτό τα διάστημα θα χάσει 2 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ.

Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη μικροτραυματισμό μηρό και χθες απουσίασε από τhν προπόνηση της «βασίλισσας». Τουλάχιστον κατάφερε να στείλει την Πορτογαλία στο Euro.

Φαν ντερ Φάαρτ
Ο μέσο της Τότεναμ υπέστη κάταγμα στο μηρό την περασμένη Παρασκευή, αγωνιζόμενος στο φιλικό της Ολλανδίας με την Ελβετία. Ο Χάρι Ρέντναπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ολλανδού για περίπου ένα μήνα.

Μέσι
Ο Μέσι δεν επέστρεψε τραυματίας στη Βαρκελώνη, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανησυχεί πολύ για τη φυσική του κατάσταση. Ο Αργεντινός έχει φορτωθεί πάρα πολύ και ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θα τον ξεκουράσει από το επόμενο ματς με τη Σαραγόσα.

Χάβι Μαρτίνεθ
Κλήθηκε στην Ισπανία από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τα φιλικά με Αγγλία και Κόστα Ρίκα, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Στην πρώτη κιόλα προπόνηση των «φούριας ρόχας» τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ.

Χέβεντες
Ακόμη ένας παίκτης της Σάλκε μετά από τον Φαρφάν που στάθηκε άτυχος. Ο Γερμανός διεθνής στον αγώνα με την Ολλανδία και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ντα Σίλβα
Ο άσος της Σαραγόσα ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα της Χιλής επί της Παραγουάης. Ο Ντα Σίλβα δεν θα παίξει με την Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα