Αλαφούζος: Σεβασμός στον Καραγκούνη

12:52 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την καθιερωμένη του επικοινωνία, μέσω Twitter, με φίλους του Παναθηναϊκού είχε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Καραγκούνη υπογράμμισε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σεβασμό τον διεθνή μέσο.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συζήτηση

που είχε στο Twitter ο Αλαφούζος με φίλους του Παναθηναϊκού

- Ντροπή ρε Φίλαθλοι της ομάδας μας που δεν γίναμε όλοι μέλοι της Παναθηναικής συμμαχίας και δεν έχει λεφτά η ομάδα να πάει Σκωτία. Δηλαδή ρε Yalafouzos δεν έχεις εσυ προσωπικά 100χιλιάρικα για να παει η ομάδα Σκωτία;
"Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε φήμες που σκοπίμως διοχετεύουν οι εχθροί του Παναθηναϊκού μας. Εκτός εάν και εσείς ανήκετε...".
- Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ΠΣ! Θα επιμείνουμε έτσι ώστε ο ΠΑΟ να γίνει πάλι μεγάλος με νέο ιδιοκτησιακό μοντέλο".
- Για την ανανέωση του Καραγκούνη: "Τον Καραγκούνη οφείλει η ΠΑΕ να αντιμετωπίσει με σεβασμό".
- Θα ήταν πολύ καλή κίνηση να μοιράζονταν χιλιάδες αιτήσεις εγγραφής μελών & πληροφορίες στον εντός έδρας αγώνα με Μάδεργουελ.
"Πολύ καλή ιδέα!".
- Κύριε Αλαφούζο νομίζω όλοι μας περιμέναμε περισσότερα από τους οικονομικά "ισχυρούς" Παναθηναικούς! Θα βοηθήσουν τελικά, τι λέτε;
"Το ελπίζω...".
- ΠΑΟ θρησκεία και στην Αυστραλία! I am proud to have become a member of the PAO allliance from half a world away.
"Με οπαδούς σαν εσάς ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. Thank you Australia ! ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΏΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!".
- Δηλαδή ρε Αλαφούζο δεν έχεις εσύ προσωπικά 100χιλιάρικα για να πάει η ομάδα Σκωτία;
"Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε φήμες που σκοπίμως διοχετεύουν οι εχθροί του Παναθηναϊκού μας. Εκτός εάν και εσείς ανήκετε...".

Keywords
Τυχαία Θέματα