Ο επιτήδειος που εξαπατούσε ανέργους και τους πήρε 55.000 ευρώ

18:00 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα -κατόπιν εισαγγελικής εντολής-τη φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου, που κατηγορείται ότι εξαπατούσε ανέργους, υποσχόμενους δουλειά.

Ο κατηγορούμενος είναι ο Παναγιώτης Δουμανίδης, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας (γεν. 22/7/1961), ο οποίος παραπέμφθηκε ήδη για απολογία στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό

τυχόν άλλων θυμάτων, καθώς και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Όποιος πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2310-502748 του Τμήματος Ασφαλείας Πλατειάς Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται από τις αστυνομικές αρχές εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 52χρονος εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα, τάζοντάς τους δουλειά αφού παρίστανε από τον υπεύθυνο εταιρίας μέχρι τον εργολάβο-επενδυτή και τον μεσολαβητή του ΕΛΓΑ.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα, παριστάνοντας τον υπεύθυνο εταιρείας, τον εργολάβο - επενδυτή, μέχρι και τον μεσολαβητή του ΕΛΓΑ. Υπολογίζεται ότι έχει καταφέρει να αποσπάσει από τα θύματα του 55.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα