Ο εφιάλτης τους... συνεχίζεται

08:11 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα κι αφού πανηγύρισαν την απόκτηση Σαβιόλα ο ΟΣΦΠ και οι παπαγάλοι του επέστρεψαν στον... εφιάλτη τους με την ΑΕΚ που επιστρέφει και τον Μελισσανίδη. Θέλοντας προφανώς να δείξουν πως κι αυτοί πέτυχαν μια νίκη αποφάσισαν να... ξαναποκτήσουν από το παραμάγαζο του Νέου Πανιωνίου τον Κολοβό παρότι είχαν ουσιαστικά πάρει τον παίκτη πριν ένα μήνα αφού ως γνωστόν η Ενωση ασχολήθηκε μόνο κάποια

στιγμή τον Ιούνιο χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη συνέχεια. Τελικά η χθεσινή πρεμούρα να... ξαναπάρουν τον κλεισμένο Κολοβό εξηγήθηκε από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Γαύρος" που γράφει πως η μεταγραφή έγινε... θρίλερ και ο Κολοβός επέλεξε ΟΣΦΠ ενώ η ΑΕΚ του... έδωσε περισσότερα. Αντε παιδιά. Τώρα να κερδίσετε και την μάχη για τον... Σάμαρη.

Ολα τα λεφτά βέβαια και το πρωτοσέλιδο χτύπημα της εφημερίδας Πρωταθλητής. Δεν χρειάζεται σχολιασμός. Οταν η συγκεκριμένη εφημερίδα εγκαλεί τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ επειδή δεν προστατεύει τα συμφέροντα της εταιρίας και δεν πέφτει ο... ουρανός στο κεφάλι μας τότε η ανθρωπότητα έχει ελπίδες να ζήσει πολλά πολλά ακομη χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα