Η... Super Star AEK και οι τελικές κινήσεις

08:05 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"AEK SUPER STAR" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που αναφέρει πως "η Ένωση της Γ' Εθνικής γίνεται το πρώτο όνομα της αγοράς άμεσα". "Μέσα στον Αύγουστο ανακοινώνονται συμφωνίες που τη φέρνουν στο επίκεντρο σε όλους τους τομείς και θα δίνουν το μήνυμα στους αντιπάλους της ότι σε λίγο καιρό θα την βλέπουν... με κιάλια" γράφει η "Ώρα". Όπως τονίζει η εφημερίδα οι συμφωνίες αφορούν τα τηλεοπτικά, το γήπεδο, τις χορηγίες και τέλος τις μεταγραφές.

SPORTDAY

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ θα ταξιδέψει σε Κρήτη και Κυκλάδες για τα παιχνίδια της αναφέρεται η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της. Στις εσωτερικές σελίδες μιλάει για μια... φαινομενική ηρεμία που υπάρχει στην ΑΕΚ την οποία θα ακολουθήσουν σημαντικές ανακοινώσεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε επαφές με χορηγού " που δεν συναντά κανείς σε συλλόγους της Γ' Εθνικής, κάποιες από αυτές ούτε καν στη Σούπερ Λίγκα" ενώ συνεχίζονται οι επαφές για το γήπεδο και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με "έσοδα πρωτόγνωρα για ομάδα τέτοιας κατηγορίας και τα οποία θα πλησιάζουν ή θα ξεπερνούν πολλά από συλλόγους της Σούπερ Λίγκας".

GOAL NEWS

"Οι τελικές κινήσεις" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρει: "Ο Μπάγεβιτς επιστρέφει αύριο και ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό τοπίο στην ΑΕΚ. Ο Ντούσκο θα έχει επαφή με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο για να αποφασιστεί αν θα γίνει άλλη μεταγραφή". Το "Goal" γράφει πως η περίπτωση του Μπρούνο Τσιρίλο απορρίφθηκε από την ΑΕΚ ενώ στέκεται και στο σημερινό πρώτο φιλικό της Ένωσης.

LIVE SPORT

"Οριστικό: 4 ταξίδια στην Κρήτη, ένα στις Κυκλάδες" γράφει η εφημερίδα αναφερόμενη στις ομάδες τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η Live Sport στέκεται στην υπόθεση Ψωμιάδη και γράφει πως πιάνεται "στις δαγκάνες του Δημοσίου". "Εκχωρούνται στο κράτος οι απαιτήσεις της ΑΕΚ" τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα