Ο διευθυντής τράπεζας που ακούει στο όνομα... Πρισίλα! (VIDEO)

09:37 20/1/2014 - Πηγή: AEK365

Συνήθως οι ομιλίες των στελεχών των επιχειρήσεων προς τους εργαζομένους μπορεί να είναι βαρετές και ατελείωτες. Όμως ο διοικητής της ολλανδικής τράπεζας ABN Αmro, Γκέριτ Ζαλμ, βρήκε έναν εμπνευσμένο τρόπο, για να τραβήξει το ενδιαφέρον των εργαζομένων. Φόρεσε τακούνια, περούκα και ένα λαμέ μπλε φόρεμα και εμφανίστηκε ως η αδελφή του Πρισίλα, ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής.

Η «μαντάμ» Πρισίλα εξήγησε στους

χιλιάδες εργαζόμενους της τράπεζας που παρακολουθούσαν ξεκαρδισμένοι την παράσταση, πώς διοικεί τη δική της επιχείρηση και τους κάλεσε να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτονται.

Η αλήθεια είναι, όπως παρατηρεί το BBC, ότι οι υπάλληλοι χρειάζονται ένα κάποιο κίνητρο στη δουλειά τους, δεδομένου ότι η τράπεζα έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Η ολλανδική τράπεζα επεκτάθηκε με μάλλον ριψοκίνδυνο τρόπο στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να γίνει ευάλωτη σε επιθετικές εξαγορές.

Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της ABN, το σόου του διευθυντή δεν θα πρέπει να προκαλεί τόση εντύπωση, καθώς η τράπεζα έχει παράδοση στα καμπαρέ, αφού από το 2005 οι υπάλληλοι κάνουν μια αντίστοιχη παράσταση για τους υπόλοιπους υπαλλήλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα