Ο διάλογος Κωστένογλου – Κάρλος

20:17 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν το μισό Σάββατο και όλη την Κυριακή την ευκαιρία να ξεκουραστούν για τελευταία φορά πριν τα πλέι οφ που αρχίζουν την Τετάρτη. Ο Νίκος Κωστένογλου μπήκε σήμερα στα αποδυτήρια με στόχο να μιλήσει στους παίκτες του για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στα πλέι οφ και πως πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα έξι κρίσιμα ματς. «Είναι πολύ σημαντικό για να πετύχουμε στα πλέι οφ, να είμαστε ενωμένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε στα πλέι οφ. Οι περισσότεροι λένε

ότι θα βγούμε τελευταίοι, ότι είμαστε το αουτσάιντερ. Εγώ πιστεύω σε εσάς και ότι θα πάνε όλα καλά. Αρκεί αυτές τις 20 ημέρες να τα δώσουμε όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Εν συνεχεία ζητώντας τον λόγο μίλησε ο Χοσέ Κάρλος προς τον προπονητή και μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του για ότι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με την άδεια που ζήτησε και την τιμωρία από τον Κωστένογλου. «Θέλω να ζητήσω από τον προπονητή και όλους σας εδώ μέσα συγνώμη. Δεν μου άρεσαν αυτά που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν ήθελα να γίνουν έτσι τα πράγματα».

Ο Κωστένογλου αμέσως μετά τον Ισπανό τοποθετήθηκε και είπε «Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να καταλαβαίνει τι έχει κάνει λάθος και να το αναγνωρίζει ζητώντας συγνώμη. Εγώ δέχομαι την συγνώμη του Χοσέ, γιατί μου δείχνει ότι κατάλαβε το λάθος του και το μετάνιωσε. Για λόγους πειθαρχίας όμως θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ και από το επόμενο θα υπολογίζεται κανονικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα