Ο Δέλλας «δένει» τον κορμό

09:45 17/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Ένα ακόμη τεστ, αρκετά σημαντικό. Μετά την Ξάνθη στα Πηγάδια η Ένωση δίνει στις 7 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό το δεύτερο φετινό της δυνατό φιλικό ματς. Απέναντί της η Νίκη Βόλου, η οποία την άλλη εβδομάδα ρίχνεται στη μάχη της Σούπερ Λίγκα και θεωρητικά είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά από την ΑΕΚ. Ωστόσο, σήμερα περιμένουμε

να δούμε κάποια πράγματα από τους «κιτρινόμαυρους» που έχουν να κάνουν με τον τρόπο δουλειάς που γίνεται ως τώρα.
Για πρώτη φορά φέτος σε φιλικό θα δούμε την αρχική 11άδα να μένει στο γήπεδο για περισσότερα 45 λεπτά. Το είχε προαναγγείλει ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου. «Δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά δύο διαφορετικές 11άδες στα δύο ημίχρονα», είχε πει ο προπονητής, ο οποίος θέλει να αρχίσει να "δένει" έναν αγωνιστικό κορμό που ήδη φτιάχνει.
Η 11άδα λοιπόν, που όπως φάνηκε στις προπονήσεις, θα ξεκινήσει η ΑΕΚ σήμερα είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Ανέστης (με τον Καραγκιολίδη να αναμένεται επίσης να πάρει χρόνο συμμετοχής), δεξί μπακ ο Μπακάκης, αριστερό ο Πεταυράκης, στόπερ οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, αμυντικά χαφ οι Κορδέρο και Ανάκογλου, 10άρι ο Μάνταλος, δεξί εξτρέμ ο Πλατέλλας, αριστερό ο Μπαρμπόσα και κορυφή ο Αραβίδης.
Ο Δέλλας περιμένει να δει την άμυνα να βγάζει σωστά τη μπάλα από την περιοχή, να παίρνει μέρος στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, η ομάδα να αναπτύσσεται από τα άκρα, ενώ οι επιθετικοί να πιέζουν όσο γίνεται περισσότερο (και αντέχουν τα... βαριά πόδια από την κούραση της προετοιμασίας) την άμυνα της Νίκης Βόλου. Πρέσινγκ και καλή κυκλοφορία θέλει να δει ο Δέλλας σήμερα από τους παίκτες του. Αυτά δουλεύει, αυτά θέλει να βγάλει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα