Χιμένεθ για Αλφάρο: Μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟ η απόκτηση του

09:00 17/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο πρόκειται σύντομα να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία από πλευράς "πράσινων". Άλλωστε, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανία εξτρέμ καθώς εκείνος ήταν που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα GOAL

NEWS, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: "Εμένα μου αρέσει περισσότερο στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί δεξιά ως δεύτερος επιθετικός.
Διαθέτει εξαιρετικό σουτ με το δεξί, με αποτέλεσμα να μπορεί να απειλήσει και από μακρινή απόσταση. Δεν είναι πολύ γρήγορος σε ό,τι έχει να κάνει με τη ταχύτητα στα πόδια, αλλά είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη και στην κίνηση του. Με την κινητικότητα του δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες".
Για όσους λένε πως η καριέρα του Αλφάρο δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη, ο Χιμένεθ σημειώνει πως "αν τον συγκρίνουμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, τότε δεν έχει πετύχει!
Είναι καταπληκτικός παίκτης και με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εφόσον προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό για τον οποίο συνιστά μεγάλη επιτυχία η απόκτηση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα