Ο Δασκαλόπουλος ήταν λεβεντιά...

21:31 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Μια ακόμα επική σελίδα στο βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε στο Περιστέρι. Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος σφύριξε ένα πέναλτι από αυτά που αξίζουν στο ποδόσφαιρο των τεκμηριωμένων αθωοτήτων. Τελικά ο Παναθηναϊκός

ηττήθηκε με 2-0 και οι οποίες ελπίδες είχε για τίτλο εξανεμίστηκαν.

Η πρώτη φάση ανήκε στους "πράσινους" όταν στο 8ο λεπτό ο Μπεργκ έκανε την κεφαλιά και ο Γκορμπούοφ έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά οι παίκτες του Ατρομήτου βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Κοντοέ να βρίσκει τον Μαρσελίνιο και αυτός με πλασέ να κάνει το 1-0. Στο 25' και πάλι στην κόντρα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Ναπολεόνι. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (43') ο Μαρσελίνιο είχε ένα καλό σουτ.

Στο 57' στο δεύτερος μέρος ο Δασκαλόπουλος έδωσε ένα πέναλτι που τον τοποθέτηση στο πάνθεον των επικών αποφάσεων της Σούπερ Λίγκας. Σε μονομαχία του Ταυλαρίδη με τον Λαζαρίδη ο διαιτητής από την Κορινθία σφύριξε πέναλτι το οποίο έκανε ακόμα και τον παίκτη του Ατρομήτου να απορεί. Πάντως ο Ούμπιδες δεν χαρίστηκε στους "πράσινους" και το εκτέλεσε καλά κάνοντας το 2-0. Ο Παναθηναϊκός στο 65' έμεινε με δέκα καθώς ο Δώνης είδε δεύτερη κίτρινη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Νάστος, Δημούτσος (87'Κιβρακίδης), Ούμπιδες, Ναπολεόνι (80'Καράσκο), Μαρσελίνιο (61'Μπρίτο).

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Λαγός, Νάνο, Ταυλαρίδης, Καρέλης (55'Νίνης), Ατζαγκούν, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Μπεργκ, Πέτριτς (67'Μέντες).

Keywords
Τυχαία Θέματα