Ο Χάρι Πότερ γκρίζαρε και ο Ρον... καράφλιασε

17:19 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Με τα κλασικά στρογγυλά γυαλάκια του, αλλά με γκρίζα μαλλιά πια εμφανίζεται ο πιο αγαπημένος μάγος, ο Χάρι Πότερ σε μια νέα ιστορία που ανέβασε η συγγραφέας του Τζ. Κ. Ρόουλινγκ!

Η Ρόουλινγκ ανέβασε στην ιστοσελίδα της μια μικρή ιστορία 1.500 λέξεων αποκαλύπτοντας πώς είναι ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη λίγο μετά τα τριάντα τους.

Ο Χάρι Πότερ γκρίζαρε, ο Ρον έχασε τα μαλλιά του και η Ερμιόνη είναι μια υπέροχη εργαζόμενη μητέρα.

Το

σκηνικό διαδραματίζεται, σύμφωνα με την Telegraph, στη διάρκεια του τελικού Quidditch World Cup, όπου ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρόν είναι στους V.I.P. και η ιστορία παίρνει τη μορφή κουτσομπολίστικης στήλης στην εφημερίδα Daily Prophet υπογεγραμμένη από την δημοσιογράφο Ρίτα Σκίτερ.

Η δημοσιογράφος γράφει ότι ο Πότερ που σε λίγο θα γιορτάσει τα 34α γενέθλια του φορά τα γνωστά στρογγυλά γυαλιά αλλά έχει κάποιες γκρίζες τρίχες στο κεφάλι του. Έχει όμως κι ένα περίεργο κόψιμο στο δεξί του μάγουλο, σημάδι ίσως που του άφησε η σύζυγος.

Από την άλλη, ο Ρον με έχει αρχίσει να «αραιώνει ελαφρά» στα μαλλιά του και είναι παντρεμένος με την Ερμιόνη, η οποία καταξιώνεται στη δουλειά της. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Oύγκο και Ρόουζ. Οι τρεις περιγράφονται ως «η περιβόητη συμμορία των μάγων που μπορεί να μην έχουν πλέον τη φρεσκάδα των εφήβων που είχαν παλιότερα, αλλά είναι ακόμα αναγνωρίσιμοι και παραμένουν πάντα πιστοί φίλοι.

Πάντως στο φόντο του κειμένου υπάρχει και μια ειρωνεία τον «κίτρινο Τύπο»...

Keywords
Τυχαία Θέματα