Ο Μπουτάρης γυμνός ενάντια στο AIDS

18:33 15/11/2014 - Πηγή: AEK365

Γυμνός φωτογραφήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για το περιοδικό Adore που θα κυκλοφορήσει αύριο με την εφημερίδα «Μακεδονία», στο πλαίσιο καμπάνιας ευαισθητοποίησης του περιοδικού για το AIDS (φωτογραφήθηκαν και άλλοι 31 επώνυμοι).

Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε και συνέντευξη στο περιοδικό, με δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν. Όπως το ότι το Gay Pride της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως οικονομικό εργαλείο για την πόλη. Ο κ. Μπουτάρης, επικαλούμενος το παράδειγμα της Βιέννης, την οποία επισκέπτονται ετησίως 600.000 άνθρωποι για το εβδομαδιαίο Gay Pride, σημειώνει: «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη. Ας έρθουν 50.000 - γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ' όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ' οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη. Τώρα δεν έχουμε παραπάνω από 2.000-3.000 άτομα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Αν αυτοί γίνουν 50.000, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία».
Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκτιμά ότι «η Θεσσαλονίκη δεν θα γίνει ποτέ μια εξαιρετικά ανοιχτή πόλη, τουλάχιστον όχι στη δική μου γενιά», μιλά για το σχέδιό του να αναρτήσει ενημερωτικές πινακίδες στα εβραϊκά και τα τουρκικά σε διάφορα σημεία της πόλης, για το «συντηρητισμό» των Θεσσαλονικέων κ.λπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα