Ο Μπαργκάν, ο Κλωναρίδης και οι άλλοι

10:06 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Πρώτο θέμα είναι σήμερα στην εφημερίδα τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ: "Αλλάζει πρόσωπο", τονίζει το Goal και προσθέτει: "Μπορεί η ΑΕΚ να πλήρωσε στο ΟΑΚΑ τον Βοσκάκη με προσωπική επιταγή του Λάκη Νικολάου, αλλά μετά τους Μητρόπουλο και Πετρόπουλο δίνει τα ρέστα της για ενίσχυση". Συνάμα η εφημερίδα γράφει και τα ονόματα των: "Καράλη: Βρίσκεται κοντά, έκανε

προσφυγή να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα. Μπαργκάν, Καλτσάς: Στο στόχαστρο ένας από τους δύο παίκτες της Βέροιας. Κλωναρίδης: Παραμένει στο κάδρο ως δανεικός από τη Λιλ. Σοϊλέδης: Πρώτη επιλογή για αριστερός μπακ, στα υπ' όψιν και ο Βαλεριάνος. Ανάκογλου: Ασκούνται πιέσεις στον Πανσερραϊκό να τον παραχωρήσει.
Παράλληλα στα Σπάτα γίνεται το... ξεκαθάρισμα. Ρίκκα και Κατσικοκέρης δεν υπολογίζονται, διλήμματα για Μπουγαϊδη και Φουρτάδο. Ξεκινά προπονήσεις ο Πετρόπουλος, μουρμούρες στα αποδυτήρια για την προκαταβολή που πήρε".

LIVE SPORT

Μεταγραφικό είναι το ρεπορτάζ και στη LIVE SPORT: "Κόλπο" με Μπαργκάν", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Πρώτος στόχος το "αστέρι" της Βέροιας για την ΑΕΚ που φουλάρει και για Καραλή, Ανάκογλου, Σοϊλέδη. Τασουλής, Σικαλιάς, Βαλλιάνος για αριστερά, στην έξοδο Κατσικοκέρης, Φουρτάδο".

SPORTDAY

Μεταγραφικών συνέχεια και στη SportDay: "Σε τριπλό ταμπλό το παίζει η ΑΕΚ: Η επιχείρηση... Κλωναρίδης, η αναμονή για Καραλή και το ραντεβού για Ανάκογλου". Το ρεπορτάζ της εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν τις πιθανότητες δανεισμού του από τη Λιλ.

Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού η ΑΕΚ έχει περιοριστικούς όρους στις μεταγραφές και χρειάζεται να δαπανήσει περισσότερα από 100.000 ευρώ για να τον φέρει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Η Ένωση θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα τις προσπάθειές της, αφού έχουν ως διαπραγματευτικό όπλο την επιθυμία του 20χρονου μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στα Σπάτα αντί να παίξει με τη μορφή δανεισμού στο Βέλγιο.

Την ίδια ώρα, τον «Δικέφαλο» απασχολεί η περίπτωση του Γιάννη Καραλή. Ο 24χρονος φορ μπορεί να φανεί χρήσιμος στα χέρια του Έβαλντ Λίνεν, αφού με την ταχύτητά του μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Την Τετάρτη κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της Κέρκυρας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος. Στην ΑΕΚ περιμένουν να μην τραβήξει πολύ η υπόθεση, αν και έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του και μόλις μείνει ελεύθερος θα τον αποκτήσουν.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, το συμβόλαιο του οποίου με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του 21χρονου μέσου, όμως πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα έχουν νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, που θα ταξιδέψει από την Ισπανία. Στην Ένωση ελπίζουν ότι ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν θα έχει τρελές απαιτήσεις, αφού δεν υπάρχουν πολλά χρήματα προς διάθεση.

Ξέχωρα από τις περιπτώσεις που προαναφέραμε, στην ΑΕΚ έχουν πάντα στα υπ' όψιν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν, όπως ο Σοϊλέδης ή ο Νικλητσιώτης".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό είναι και το πρωτοσέλιδο της "ΩΡΑΣ": "Μπραγκάν ζητάει ο Λίνεν, μαζί με Κλωναρίδη είναι οι δύο βασικοί στόχοι για τα άκρα.Τον Έλληνα μεσοεπιθετικό της Βέροιας θέλει ο Γερμανός και στην διοίκηση ψάχνουν φόρμουλα απόκτησής του από τη Βέροια. Και ο Καλτσάς που ζήτησε να φύγε από την ομάδα της Ημαθίας ενδιαφέρει την Ενωση". Από εκεί και πέρα, η ΩΡΑ γράφει: "Καμία αντίδραση στην πρόσκληση - πρόκληση της ORIGINAL. Δεν υπήρξε ανταπόκριση από κανέναν μέτοχο της ομάδας του 2004. Τις επόμενες κινήσεις τους σχεδιάζουν οι οργανωμένοι. Μόνο ο Δημητρέλος ανέβηκε χθες στα Σπάτα και μίλησε μαζί τους".
Εν τω μεταξύ η εφημερίδα γράφει πως ο Βιντιάδης θα μείνει στην... Κίνα να κάνει Χριστούγεννα! O Ανδρέας Δημητρέλος είχε ενημέρωση και τόνιζε χθες ότι θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα ο υποψήφιος επενδυτής, ενώ η ΩΡΑ γράφει έχοντας προφανώς διαφορετική ενημέρωση ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά τα Χριστούγεννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα