Ο Άστον Κούτσερ για την ταινία Jobs (VIDEO)

17:25 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δυο μήνες περίπου πριν από την κυκλοφορία της ταινίας JOBS, για τη ζωή του «μυαλού» της Apple, Στιβ Τζομπς, ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ που τον υποδύεται μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και τη σχέση του ίδιου με την τεχνολογία.

Μιλώντας στον Τζόσουα Τοπόλσκι του The Verge αναφέρεται στη σωματική και πνευματική επένδυση του στην τεχνολογία αλλά και για τον πολιτισμό

που είναι στενά συνυφασμένος με νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις.

Ο Κούτσερ δηλώνει πως το έναυσμα για να ασχοληθεί τόσο έντονα με την τεχνολογία ήταν ο προγραμματισμός στην γλώσσα Fortran με την οποία ασχολήθηκε στο κολέγιο, ενώ ακόμη δεν ήξερε καν να χρησιμοποιεί το email του. Ο καθηγητής τους τότε τους ανέφερε πως «οι επιστήμονες ανακαλύπτουν προβλήματα, και μηχανικοί τα λύνουν» και ο ίδιος από τότε θέλει να λύνει προβλήματα.

Σχετικά με την εμπειρία του για την προετοιμασία του ως Στιβ Τζομπς δίνει πολλές λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων λέει ότι δημιούργησε ένα αρχείο ενός SoundCloud 14 ωρών με διάφορες παρουσιάσεις του Τζομπς, ώστε να τον μάθει καλύτερα.

H ταινία JOBS θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 19 Σεπτεμβρίου και καλύπτει την περίοδο 1971 - 2000 στη ζωή του Στιβ Τζομπς.

Keywords
Τυχαία Θέματα