Παντέλης: Να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι

17:25 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος προετοιμάζεται με στόχο να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά μέσα στην έδρα του, όπως υπογράμμισε ο Νίκος Παντέλης ο οποίος ξεκαθάρισε πως σκοπός είναι η ομάδα να τερματίσει ψηλότερα από πέρσι και να μην έχει σκαμπανεβάσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντέλης στην ιστοσελίδα a-sports.gr
Για το φιλικό προετοιμασίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. 0-0 το τελικό σκορ):"Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, σκληρό, χωρίς ποιότητα, αλλά είναι φυσιολογικό

αυτή την περίοδο. Πρώτα απ' όλα έπαιξαν ρόλο οι καιρικές συνθήκες, εμείς κατεβήκαμε από το βουνό και έκανε πάρα πολύ ζέστη. Αυτό που περίμενα πιο πολύ δεν ήταν θέματα τακτικής, νομίζω όμως ότι στο β' ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία και το παιχνίδι ήταν ωφέλιμο για κάποια συμπεράσματα που θέλουμε να βγάλουμε για τον καταρτισμό της 11άδας".
Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: "Εμείς θέλουμε τουλάχιστον μία ποιοτική λύση στο χώρο του κέντρου, πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα έχουμε κάνει αυτή τη μεταγραφή και πιο μετά, επειδή έχουμε το πρόβλημα της αδειοδότησης, η τρίτη και τελευταία μας μεταγραφή να είναι ένας επιθετικός γρήγορος".
Για το βασικό στάδιο προετοιμασίας: "Είμαι ευχαριστημένος από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πρώτα απ' όλα γιατί δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση και λιγότερο στην τακτική, αλλά αυτό θα το κάνουμε στην Αθήνα στις 25 περίπου ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος".
Για το αγωνιστικό ύφος και τον στόχο του Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα: "Σίγουρα θα είναι και η δύναμη ένα από τα χαρακτηριστικά της ομάδας, αλλά ο Πανιώνιος, ειδικά μέσα στην έδρα του, παίζει και καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να τα συνδυάσουμε. Ο στόχος του Πανιωνίου, το έχω ξαναπεί, είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και να τερματίσει ψηλότερα απ' ό,τι πέρσι, χωρίς σκαμπανεβάσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα