Ο Αστέρας τις φάσεις, η Τότεναμ τη νίκη

22:07 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-4η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Θ.Κολοκοτρώνης

Χωρίς να είναι καλύτερη η Τότεναμ πέρασε από την Τρίπολη με 2-1 και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Πολλές οι ευκαιρίες για τον Αστέρα που άξιζε κάτι καλύτερο.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε ευκαιρία στο 30' με τον Μουνάφο όμως έξι λεπτά μετά η Τότεναμ

κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τάουνσεντ από τον Σανκαρέ. Ο Τάουνσεντ το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Μόλις στο 42' ήρθε και το δεύτερο γκολ των Άγγλων με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κέιν που βρήκε στόχο με κεφαλιά. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η ομάδας της Τρίπολης έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Τσοκάνη που μόνος του με τον Βορμ πλάσαρε άουτ. Στο 53' ο Πάρα είχε ένα πολύ καλό σουτ και λίγο μετά ο ίδιος παίκτης δεν βρήκε στόχο από καλή θέησ.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε δοκάρι στο 65' με τον Μέσα και επτά λεπτά μετά έχασε νέα ευκαιρία με τον Πάρα. Ο Ζησόπουλος στο 84' με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 89' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δάσιο στον Μπαράλες. Ο Μπαράλες το εκτέλεσε και μείωσε. Στις καθυστερήσεις ο Μπαντιμπανγκά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (81'Γιαννιώτας0, Ουσέρο, Τσοκάνης (60'Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84'Μπαράλες).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ποτσετίνο): Βορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Φερτόνχεν, Φάσιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46'Σολδάδο), Τάουσεντ, Έρικσεν (63'Μέισον), Κέιν (77'Παουλίνιο).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κεμάλ Ατατούρκ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για την Μπεσίκτας που νίκησε με 2-1 την Παρτιζάν. Πρωταγωνιστής του ματς ο Ντεμπά Μπα που άνοιξε το σκορ στο 57' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έκανε το 2-0 πέντε λεπτά μετά. Η Παρτιζάν κατάφερε να μειώσει με τον Μάρκοβιτς στο 78'.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκενέν, Κοϊμπάσι, Σβοκ, Φράνκο, Μότα, Τόρε (90'Νέτσιπ), Χάτσινσον, Κάβλακ, Οζιακούπ (70'Σόσα), Τσαν, Ολτσάι (58'Πεκτεμέκ).

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Στεβάνοβιτς, Νίνκοβιτς, Γκρμπιτς (67'Ζίφκοβιτς), Μάρκοβιτς, Ντριντσίτς (65'Ίλιτς), Πάντιτς, Σκούλετιτς (67'Λάζοβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα