«Ο Αστέρας μπαίνει εμπόδιο για Γκοϊάν»

14:22 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντορίν Γκοϊάν είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη και η ρουμανική εφημερίδα Gazeta στην ηλεκτρονική της έκδοση υποστηρίζει πως η ομάδα της Αρκαδίας εμποδίζει τον διεθνή αμυντικό να ενσωματωθεί νωρίτερα στην αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας για τους αγώνες μπαράζ με την Ελλάδα.
Το δημοσίευμα έχει

τίτλο "Η πρώτη σύγκρουση Αθήνας-Βουκουρεστίου είναι γεγονός" και μεταξύ άλλων σημειώνεται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βίτορ Πιτούρκα θέλει να έχει στην διάθεση του τον Γκοϊάν όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την στιγμή που δεν μπορεί να παίξει με την Ξάνθη.
Αξίζει να σημειωθεί πως με βάση τους κανονισμούς της FIFA, ο Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει να έχει αποδεσμεύσει τον Γκοϊάν μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Με αφορμή το δημοσίευμα της ρουμάνικης εφημερίδας, η ΠΑΕ Αστέρας Τα΄ριπολης έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
"Την απορία της εκφράζει η διοίκηση του Αστέρα για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την παρουσία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ντορίν Γκόιαν στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, καθώς δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα για το χρόνο που θα ενσωματωθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στην εθνική ομάδα της χώρας του".

Keywords
Τυχαία Θέματα