Δώνης: Να βρούμε τρόπο να πάρουμε την νίκη

13:40 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση στους "32" του Europa League μέχρι την τελευταία αγωνιστική αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, η κυπριακή ομάδα να βρει τρόπο για να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπορντό.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Είναι επιτακτική η νίκη για εμάς αν θέλουμε

να διατηρήσουμε ελπίδες μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Δεν νομίζω πως υπάρχει περισσότερη πίεση, ξέρουμε σε ποια θέση βρισκόμαστε στον όμιλο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Στην ομάδα υπάρχει φιλοδοξία από όλους και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι".
Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το παιχνίδι, ο Δώνης δήλωσε: "Η Μπορντό είναι πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει το ίδιο και εντός έδρας και εκτός. Τα τελευταία της αποτελέσματα στη Γαλλία είναι θετικά. Από την άλλη θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας πλευρά. Οι μεσοεπιθετικοί θα πρέπει να παίξουν με μεγαλύτερο πάθος και να προσπαθήσουν οι ποδοσφαιριστές μας να είναι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Επίσης χρειάζεται να γίνουμε πιο σκληροί πίσω στην άμυνα και ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Η λέξη συγκέντρωση είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίσουμε παιχνίδια και είναι μια λέξη που πρέπει να βάλουμε βαθιά στο μυαλό μας. Πολλές φορές το παιχνίδι κρίνετε από τις λεπτομέρειες και σε αυτό το στάδιο οι λεπτομέρειες δεν είναι μαζί μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως όλοι μπορούν να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού είτε βρίσκονται στον πάγκο είτε στο γήπεδο είτε στις κερκίδες. Άρα είναι ωραίο να χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη μαζί με κάποια άλλα πράγματα που είπαμε και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μέσα στο γήπεδο. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα έχει μια ισορροπία. Η μπάλα περνάει από τα πόδια και των χαφ, ενώ προσπαθούμε να βγάλουμε και επιθέσεις από τον άξονα. Χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας να φτιάξουμε ευκαιρίες είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα και με λίγες ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα