Ο ασταμάτητος έρωτας της καθηγήτριας και του μαθητή

10:57 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Φαίνεται ότι ο έρωτας μεταξύ της 29χρονης καθηγήτριας και του 15χρονου μαθητή της ήταν πολύ μεγάλος, για να τον σταματήσει ένα δικαστήριο!

Η 29χρονη καθηγήτρια Κάθριν Καμίλ Μάρεϊ από το Τέξας είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο καθώς αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον 15χρονο μαθητή της και μάλιστα επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με αυτόν δύο φορές. Την πρώτη στο σπίτι του 15χρονου και τη δεύτερη στην τάξη του σχολείου. Το δικαστήριο της επέβαλλε τότε ποινές για αποπλάνηση ανηλίκου και πρόστιμο 50.000 δολαρίων. Από τότε μάλιστα η καθηγήτρια έπαψε να διδάσκει στο Memorial Middle School, όπου οι υπεύθυνοι ανέφεραν ότι η νεαρή ήταν υπεράνω υποψίας, ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι αρκετές φορές έμενε με τον 15χρονο στο σχολείο για αρκετή ώρα μετά το σχολείο.

Μετά από αυτή την περιπέτεια κι ενώ όλοι πίστευαν ότι η ιστορία είχε τελειώσει, η Κάθριν αντιμετωπίζει και πάλι κατηγορίες για αποπλάνηση καθώς συνευρέθη με τον ανήλικο σε ένα ξενοδοχείο της πόλης, όταν το σχολείο διοργάνωνε χοροεσπερίδα.

Οι γονείς του παιδιού άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συνέβαινε ξανά όταν ο δεύτερος γιος της οικογένειας, 12 ετών, ανέφερε ότι είχε δει την Κάθριν με τον 15χρονο πρωινές ώρες στο σπίτι τους, όταν απουσίαζαν οι γονείς. Έτσι, οδηγήθηκαν στα ίχνη τους και μετά από την κατάθεση του 15χρονου, η Κάθριν συνελήφθη ξανά.

Τώρα, αναμένεται η νέα εκδίκαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα