«Ο Άρης δεν θα γίνει σάκος του μποξ»

20:31 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος με τον Άρη να έχει ήδη υποβιβαστεί αλλά όπως υπογράμμισε ο Νίκος Παπαδόπουλος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει την υποχρέωση να μην γίνει ο σάκος του μποξ και να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Άρη στο Novasports
-Θα έχετε και πάλι την ευθύνη από τον πάγκο, όπως συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Πως

προετοιμάστηκε ο Αρης για την Τρίπολη;
« Παρ΄ όλα τα προβλήματά μας, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δύσκολο, λόγω των καταστάσεων και δύσκολο, διότι παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Αρης, έχει την υποχρέωση να πάει, να μη γίνει σάκος του μποξ και να δείξει το καλύτερό του πρόσωπο, καλύτερο και απ΄ αυτό που έδειξε με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
-Οντως, κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα ήταν καλή! Πως καταφέρατε και αλλάξατε το πρόσωπο μέσα σε λίγες ημέρες;
« Αλλαξε η διάθεση των παικτών προς το καλύτερο. Ισως, μέτρησε και το γεγονός, ότι παίζαμε με μία πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό μας βγήκε σε καλό».
-Τι λέτε στα παιδιά τώρα, διότι, κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει κίνητρο.
« Προσπαθούμε να τα κρατήσουμε, όσο το δυνατόν, σε υψηλό επίπεδο. Ο Αρης, είναι πολύ μεγάλη ομάδα, το συνειδητοποιούν και τα παιδιά και τα κρατάμε σε εγρήγορση».
-Για τον Αστέρα Τρίπολης, τι λέτε;
« Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει σε υψηλό επίπεδο, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».
-Και έχετε να «αντιμετωπίσετε» τα μακρύ και επίπονο ταξίδι, πήγαινε-έλα στην Τρίπολη, με πούλμαν.
« Δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να το υποστούμε και αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα