Ο απολογισμός της ΕΘΝΟΑ

19:32 30/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας σε μια εκδήλωση εν μέσω των Εορτών, έκανε τον απολογισμό του έργου της και τίμησε χορηγούς, φορείς και στελέχη της Αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας.
Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, αφού έκανε τον απολογισμό του πλούσιου έργου των τελευταίων τεσσάρων ετών, επισήμανε: «Όποιος δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την προσέγγιση των παιδιών

μέσα από τα προγράμματα αυτά δε μπορεί να αντιληφθεί επαρκώς το μέγεθος της ανταπόκρισης που είχαμε και να νοιώσει πόση ανάγκη έχουν οι ηλικίες αυτές να γνωρίσουν τα οφέλη ενός άλλου τρόπου ζωής: αυτού που προσφέρει ο Ολυμπισμός και οι Αξίες του.
Με πίστη στις Αρχές αυτές, η ΕΘΝΟΑ θα συνεχίσει με περισσότερη ένταση την εκτέλεση των προγραμμάτων της, ελπίζοντας πως έτσι θα προσφέρει μια διαφορετική εικόνα στους νέους μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ίσως έτσι να ευαισθητοποιήσει και την Πολιτεία να συνδράμει στο έργο της. Γιατί είναι φυσικό, οι στόχοι της ΕΘΝΟΑ να αποτελούν και στόχους της κάθε πολιτικής ηγεσίας και χωρίς την συμπαράσταση της θα είναι δύσκολη η συνέχιση των δράσεων μας. Η Ολυμπιακή Παιδεία αποτελεί διεθνώς το ξεχωριστό εκείνο όχημα διαπαιδαγώγησης της νεολαίας κάθε εποχής. Αυτό προάγουμε και εμείς μέσα από την ΕΘΝΟΑ και αυτό καλούμαστε να συνεχίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα