Ανακοινώθηκε ο Χοτζάλι

19:26 30/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την απόκτηση του 16χρονου Αλβανού Γκέρτι Χοτζάλι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή που γνωστοποίησε ακόμα την πρόθεση του Ντιόγκο να φύγει από την ομάδα αλλά και το γεγονός ότι... αναζητείται ο Μαπούκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει τα εξής:

«1. Ο πρόεδρος Χρήστος Λούβαρης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή, εύχεται σε όλους τους οπαδούς μας, αλλά και τους φιλάθλους και οπαδούς όλης της χώρας, ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος και άπαντες να είμαστε χαρούμενοι και υγιείς. Εύχεται επίσης στους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας υγεία και ηρεμία, ώστε

να καταφέρουμε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε (π.χ. έλλειψη γηπέδων για προπόνηση), να πανηγυρίσουμε την άνοδο τον ερχόμενο Ιούνιο.

2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταβάλλει το πρωί στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου το ποσό των 23.000 ευρώ (χρέη διοικήσεων Μουτζουρούλια και Μακρή και τρέχων ΙΚΑ) και 21.000 ευρώ στην Εφορία, ώστε την Τετάρτη να εκδοθούν τα δελτία των Ν' Τζιοντό και Χοτζάλι, ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Κούτση, ενόψει του επόμενου αγώνα της ομάδας με τη Δόξα Δράμας.

3. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του ηλικίας 16 ετών Γκέρτι Χοτζάλι για έξι χρόνια (3 χρόνια συμβόλαιο, 3 ιδιωτικό συμφωνητικό με ρήτρες). Ο Γκέρτι Χοτζάλι απεκτήθη με μεταγραφή από την ομάδα Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας, κατόπιν υποδείξεως του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακρυδημήτρη, ο οποίος ήταν και προπονητής του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέβαλε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή το ποσό των 10.000 ευρώ στην ομάδα του, αναλαμβάνοντας επιπλέον και την οικονομική υποστήριξη των ακαδημιών του συλλόγου μέχρι το καλοκαίρι. Ο παίκτης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και παρά τη νεαρή ηλικία του (γεννηθείς το 1996) αποκτήθηκε μετά από παρακολούθηση της εξαιρετικής αγωνιστικής του συμπεριφοράς για 2 μήνες. Ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την επαγγελματική ομάδα, ωστόσο θα αγωνίζεται και στην ομάδα Νέων.

4. Την Τετάρτη 2/1/2013 αναμένονται στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την Παναχαϊκή, ένας 24χρονος κοινοτικός που αγωνίζεται στην επίθεση και ένας Έλληνας ίδιας ηλικίας, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Ευρώπης. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι της απολύτου επιλογής του προπονητού της ομάδας μας Γιώργου Κούτση και μαζί με τους Ν' Τζιοντό και Χοτζάλι θα αποτελέσουν τις νέες επιθετικές, αξιόπιστες λύσεις της Παναχαϊκής στους 27 τελευταίους αγώνες.

4. Την επιστροφή του στην Ισλανδία και την Ρέκιαβικ, ζήτησε από τον προπονητή και το Δ.Σ. της ομάδας ο ποδοσφαιριστής μας, Ντιόγκο, λόγω οικογενειακών προβλημάτων και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει δεκτό το αίτημά του, βάζοντας ρήτρα 20.000 ευρώ για την περίπτωση που ο παίκτης αποκτηθεί από ελληνική, ποδοσφαιρική ομάδα.

5. 5.000 ευρώ θα εισπράξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Μάριο Μπρέσκα, λόγω της μεταγραφής του σε ελληνική ομάδα, αφού για τον συγκεκριμένο σκοπό έχει στα χέρια της ισόποση συναλλαγματική.

6. Αναζητείται ο Μαπούκου Μ' Πια, τόσο από την Παναχαϊκή, όσο και από τον μάνατζέρ του, για να λύσει το συμβόλαιο, ώστε να εκκενωθεί μία θέση ξένου στην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι λογίζεται ως ξένος και όχι ως κοινοτικός.

7. Αύριο θα ανακοινωθεί η μέρα της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση του ολοκληρωμένου ρόστερ, αλλά και θα τιμηθούν οι επίσημοι χορηγοί για το έτος 2012-2013 (ΟΠΑΠ, ΥΦΑΝΤΗΣ, ΛΟΥΞ, ONSPORTS). Κατά την κοπή της πίτας θα τιμηθούν με απόλυτη επιλογή του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή, πρόσωπα τα οποία προσέφεραν και προσφέρουν στην ομάδα μας, όπως επίσης ο ποδοσφαιριστής μας Θανάσης Ντίνας που επελέγη ως ένας εκ των δύο κορυφαίων παικτών της Φούτμπολ Λιγκ και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Εμίλιο Φουρτάδο, πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα