Ντράγκαν Σάκοτα, η κολόνα της Βασίλισσας...

09:01 13/11/2014 - Πηγή: AEK365

«Κόλονα ο Σάκοτα στην ΑΕΚ που θέλει να χτίσει ο Μάκης Αγγελόπουλος» είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ» και φυσικά αναφέρεται στο μεγαλόπνοο πλάνο που υπάρχει για δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Σάκοτα, που δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, θα έχει το «απόλυτο κουμάντο στον αγωνιστικό σχεδιασμό τα επόμενα χρόνια, ενώ τονίζεται το ότι η ομάδα θα παραμείνει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ.

Με την έλευση Σάκοτα ασχολείται και το «Goal», αναφερόμενη στο πλάνο που παρουσίασε ο νέος κόουτς της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος στο φορτωμένο πρόγραμμα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, ο οποίος «βλέπει φορ και αμυντικό χαφ», έχοντας συγκεκριμένη (μεταγραφική) λίστα στα χέρια του και δυνατότητα να παρακολουθήσει πλήρη αγωνιστική κίνηση σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη.

Η «SportDay» με τη σειρά της φιλοξενεί συνέντευξη του -σερβικής καταγωγής φορ της Εθνικής Ουγγαρίας- Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος εμφανίζεται ενήμερος και κολακευμένος με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «τιμή» που ένα «τεράστιο κλαμπ» εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Τέλος, η «Live Sport» στέκεται στην απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, να αναβληθούν έξι αγώνες της Football League (μεταξύ των οποίων και το Παναχαϊκή - ΑΕΚ) και ένας μπάσκετ, χαρακτηρίζοντάς την «αστεία» και κάνοντας λόγο για πιθανότητα αναβολής όλης της 6ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα