Ντου στο καμαράκι του Κλάτενμπουργκ

19:13 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που η FA πραγματοποιεί έρευνα για την επίσημη καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της από την Τσέλσι, η οποία κατηγορεί τον Μαρκ Κλάτεμπουργκ για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές της, όλο και περισσότερα περιστατικά που έλαβα χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την Κυριακή, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο γενικός διευθυντής των «μπλε», Ρον Γκουρλέι, μαζί με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο και τον Τζον Όμπι Μίκελ «μπούκαραν»

στο καμαράκι των διαιτητών προκειμένου να ζητήσουν τα ρέστα από τον Μαρκ Κλάτεμπουργκ για όσα είχαν προηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ρέφερι του αγώνα είχε αποβάλει λανθασμένα τον Φερνάντο Τόρες στο 68ο λεπτό και είχε κατακυρώσει γκολ από θέση οφσάιντ του Ερνάντεζ στο 75' για να πάρουν τη νίκη (3-2) οι «κόκκινοι διάβολοι»! Ο Κλάτεμπουργκ αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία συζήτησης με τους τρεις άνδρες και τους έδιωξε από το χώρο του, με αποτέλεσμα, λίγο αργότερα, η Τσέλσι να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην FA για τη συμπεριφορά του.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Λονδρέζοι, ο37χρονος διαιτητής συμπεριφερόταν ανάρμοστα στους παίκτες της ομάδας και μάλιστα, φέρεται να χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις κατά του Τζον Όμπι Μίκελ, την ώρα που του έδειχνε την κίτρινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες μετά το γκολ του Ερνάντεζ.
Η FA έχει ζητήσει ήδη από το «SkySports» το βίντεο του αγώνα, το οποίο θα εξετάσει διεξοδικά για να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για όσα συνέβησαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα