Ντι Ματέο: Στόχος μας η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

21:36 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ιταλός τεχνικός που αντικατέστησε τον Γενς Κέλερ στον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017 και στις πρώτες του δηλώσεις οριοθέτησε τον στόχο:
«Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς παραμένει ο βασικός στόχος της ομάδας. Έχουμε μια καλή ομάδα με πολλές προοπτικές, αλλά αμυντικά έχουμε μερικά προβλήματα. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά σε αυτό τον τομέα».
Ο προπονητής που οδήγησε ως υπηρεσιακός την Τσέλσι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με τις πρώτες του εντυπώσεις

από τη Σάλκε:
«Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αφού η Σάλκε είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φιλοδοξίες και με ενθουσιώδεις οπαδούς. Είναι μια σπουδαία πρόκληση για μένα. Πάντα με ενδιέφερε να εργαστώ στην Μπουντεσλίγκα, αφού είναι ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα».
Το σίγουρο είναι πως ο Ντι Ματέο θα έχει αρκετή δουλειά, καθώς η Σάλκε έχει πετύχει μόλις δύο νίκες σε 7 ματς Μπουντεσλίγκα, ενώ ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ισοπαλίες, σε έναν όμιλο όπου μετέχει και η πρώην ομάδα του Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα