Αφεντικό στο Ρουρ η Σάλκε

18:53 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 8η αγωνιστική

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ 1-2
"SIGNAL IDUNA PARK"
Η Σάλκε ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga καθώς επικράτησε εκτός έδρας της πρωταθλήτριας Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-1. Πριν την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου, ο Αφελάι από τα όρια της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Σάλκε με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να προσπαθεί για

την ισοφάριση πριν την λήξη του ημιχρόνου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο ιδανικά για την Σάλκε με το πρώτο καθώς στο 48ο λεπτό ο Χόγκερ έκανε το 2-0 βάζοντας γερά θεμέλια για την νίκη της ομάδας του Χουμπ Στέφενς. Η Ντόρτμουντ ναι μεν κατάφερε να μπει γρήγορα και πάλι στο παιχνίδι χάρη στο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 55ο λεπτό αλλά μέχρι το τέλος δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μένοντας 12 βαθμούς από την κορυφή.
Ντορτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Γκρόσκροϊτς, Μπέντερ, Κελ, Λέιτνερ, Ρόις, ΠέρισιτςΛεβαντόφσκι
Σάλκε: Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Χέβεντες, ματίπ, Φουχς, Χόγκερ, Νόιστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι, Χούντελαρ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-5
"ESPRIT ARENA"
Καταιγιστική η Μπάγερν Μονάχου πέρασε σαν... σίφουνας από το Ντίσελντορφ συντρίβοντας την Φορτούνα με 5-0 και με 8 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές βάζει από νωρίς τις βάσεις για την επιστροφή της στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιούπ Χάινκες πήραν προβάδισμα με τονΜάντζουκιτς στο 28ο λεπτό και εννιά λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου διεύρυναν το προβάδισμα τους χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Λουίς Γκουστάβο. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Μίλερ στο 55ο λεπτό έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες της Φορτούνα με τον διεθνή μέσο να βάζει και δεύτερο γκολ στο 86ο λεπτό κάνοντας το 4-0 με το τελικό 5-0 να διαμορφώνεται από τον Ραφίνια ένα λεπτό αργότερα.
Φορτούνα Ντίσελντορφ: Γκίφερ, Λέβελς, Γκονζάλες, Λανγκενέκε, Φαν Ντερ Μπεργκ, Μπότζεκ, Λάμπερτς, Τσα, Ίλσο, Κρούσε, Σαχίν
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ, Μίλερ, Κρος, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΑΝΌΒΕΡΟ 3-1
"COMMERZBANK ARENA"
Την έκτη της νίκη σε οκτώ αγωνιστικές σημείωσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικρατώντας του Ανόβερο με 3-1. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Ματμούρ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ ενώ στο 18ο λεπτό ο Γιούνγκ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Φρανκφούρτης. Το Ανόβερο κατάφερε να μειώσει πριν το ημίχρονο όταν στο 43ο λεπτό ο Αμπντελάουε έκανε το 2-1 ωστόσο στην επανάληψη όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά στο 82ο λεπτό δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Μέιερ με την Άιντραχτ του Άρμιν Φε να είναι η μοναδική που καταδιώκει την Μπάγερν καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο -5 από τους Βαυαρούς.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Γιούνγκ, Άντερσον, Ζαμπράνο, Οστσίπκα, Σβέγκλερ, Ρόντε, Άιγκνερ, Μέιερ, Ινούι, Ματμούρ.
Ανόβερο: Ζίλερ, Τσερούντολο, Έγκιμαν, Χαγκούι, Ρά

Keywords
Τυχαία Θέματα