Ντεσάμπ: Θέλει επιθετικό η Γιούβε

18:57 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την άμεση απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να έχει το εύκολο γκολ και να δημιουργεί φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, προτείνει στην διοίκηση της Γιουβέντους ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.
Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, επεσήμανε πως αν η «μεγάλη κυρία» θέλει να επανέρθει στα Ευρωπαϊκά τρόπαια τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να έχει κάποιον ο οποίος να μπορεί να βάλει το εύκολο γκολ.
Αυτή ίσως να είναι και η μόνη της έλλειψη στο ρόστερ

την φετινή περίοδο, ώστε να μπει «σφήνα» στους μεγάλους διεκδικητές του Champions League.
Χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «Tuttosport», ο παλιός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους τόνισε: «Όλες οι υπερδυνάμεις της διοργάνωσης διαθέτουν επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης που μπορούν να σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και βοηθάνε τις ομάδες τους στο να κατακτήσουν τρόπαια.
Στη Γιουβέντους παλιότερα υπήρχαν ποδοσφαιριστές όπως ο Βιάλι, ο Βιέρι και πιο πρόσφατα ο Ντελ Πιέρο που είχα ευκολία στο σκοράρισμα και βοηθούσαν την ομάδα τα μέγιστα όταν υπήρχαν δυσκολίες, πλέον πρέπει να κοιτάξει η διοίκηση να αποκτά τέτοιους ποδοσφαιριστές», κατέληξε ο γάλλος που ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Champions League τo 1996.

Keywords
Τυχαία Θέματα