Πέρασε ο Πανθρακικός

18:35 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πανθρακικός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τη Βέροια (1-0 στην Κομοτηνή) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ της νίκης των Θρακιωτών ο Σαρακατσάνος.

Το ματς

Η Βέροια προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα τον Πανθρακικό, αλλά ο Κουτσόπουλος βγήκε έγκαιρα στο 6' και πρόλαβε τον Μοκάκε. Οι γηπεδούχοι απάντησαν

στις ευκαιρίες με τον Μπαϊκαρά στο 12', ο οποίος από καλή θέση στην περιοχή σούταρε άουτ. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Κάτι που έκανε ο Πανθρακικός στο 30ο λεπτό με το γυριστό σουτ του Σαρακατσάνου που έφυγε μόλις άουτ. Ο ίδιος παίκτης όμως δεν αστόχησε στο 39'. Ο Τζάνης έκανε την κοντινή προβολή, ο Καντιμοίρης απέκρουσε αλλά ο Σαρακατσάνος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης. Ωστόσο, δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα, ενώ λίγο έλειψε ο Πανθρακικός να επωφεληθεί τα αμυντικά κενά του αντιπάλου του. Χαρακτηριστικές οι δύο φάσεις που έκαναν οι γηπεδούχοι, με το σουτ του Χρήστου να αποκρούεται από τον Καντιμοίρη, ενώ στο 59' ο Τζάνης έκανε ό, τι ήθελε την άμυνα της Βέροιας -ακόμη και τον γκολκίπερ της-, όμως το σουτ του έφυγε άουτ, με τους Θρακιώτες να ζητούν πέναλτι. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό, με τον ρυθμό να πέφτει και τους γηπεδούχους να παίρνουν δεύτερη νίκη με το τελικό 1-0 και να προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης (Κοντογουλίδης 77'), Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Κάστσελαν, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Μίνγκα (Λουσέρο 53'), Τζάνης (Γωνιάδης 88').

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Ρεάνο, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Κάρλος, Καλτσάς (Γεωργιάδης 75'), Παυλίδης (Γεωργέας 79'), Γκιγέρμο, Μοκάκε, Μάνος (Ιωάννου 66').

Keywords
Τυχαία Θέματα