Ντέρμπι σε «Ανφιλντ» και «Etihand»!

18:02 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο «Ανφιλντ» για να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ σε ένα παραδοσιακά μεγάλο παιχνίδι. Οι Κόκκινοι Διαβολοι που βρίσκονται στην δεύτερη θέση, έναν πόντο πίσω απο την Τσέλσι, είναι σε καλή κατάσταση, ενώ την Τετάρτη επικράτησαν της Γαλατάσαραι (1-0) για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουέιν Ρούνει που είναι τραυματίας. Απο την μεριά της η Λίβερπουλ που

έχει ξεκινήσει άσχημα την χρονιά στην Αγγλία, στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ μπήκε με το δεξί, καθώς την Πέμπτη νίκησε στην Ελβετία την Γ ιουνγκ Μπόιζ με τις... ρεζέρβες!
Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι η Σίτι που την Τρίτη γνώρισε την ήττα στην Ισπανία απο την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, παίζει με την Άρσεναλ στο Μάντσετσερ και η νίκη είναι... μονόδρομος για τους "Πολίτες". Οι Λονδρέζοι του Αρσέν Βενγκέρ πάντως βρίσκονται σε φόρμα κάτι που έδειξαν και στην Γαλλία απέναντι στην Μονπελιέ την οποία νίκησαν με 2-1.
Απο εκεί και πέρα, η Τσέλσι που βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ φιλοξενεί στο "Στάμφορντ Μπριζ" την πάντα... δυνατή Στόουκ και θέλει το "τρίποντο" για να "εκμεταλλευτεί" τα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι. Οι "Μπλε" να τονίσουμε πως για το Τσάμπιονς Λιγκ ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την Γιουβέντους στο Λονδίνο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει τέλος και η αναμέτρηση της Σουόνσι με την Έβερτον, ενώ η Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου φιλοξενεί στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" την ΚΠΡ!

Η (5η) αγωνιστική στην Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ
Σάββατο (22/9)
Σουόνσι-Έβερτον 14:45
Τσέλσι-Στόουκ 17:00
Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα 17:00
Γουέστ Μπρομ-Ρέντινγκ 17:00
Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ 17:00
Γουίγκαν-Φούλαμ 17:00
Κυριακή (23/9)
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 15:30
Νιούκαστλ-Νόριτς 17:00
Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 18:00
Τότεναμ-ΚΠΡ 18:00

Keywords
Τυχαία Θέματα