Ντεμόλ: Πρόκληση ο Ατρόμητος

17:25 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ως πρόκληση χαρακτήρισε την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (22/10) ο Στεφάν Ντεμόλ. Ο Βέλγος τεχνικός μίλησε και για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος είναι η αποκάλυψη της χρονιάς σύμφωνα με τον Ντεμόλ και η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι ιδιαίτερη.

«Θα είναι ένα παιχνίδι από τα πιο δύσκολα που έχουμε δώσει μέχρι τώρα απέναντι σε μια ομάδα- αποκάλυψη και από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Μου αρέσει πάρα

πολύ ο τρόπος που κατεβάζει την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης και η φιλοσοφία του γενικότερα, καθώς έχει πολλά στοιχεία με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν ματς ειδικών συνθηκών, ενώ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πήγαμε αρκετά καλά αν και θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, γι' αυτό θέλω παίκτες έτοιμους 100%. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας, να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Στα χαρτιά ο Ατρόμητος έχει καλύτερους παίκτες από μας αλλά αυτό είναι πρόκληση για τη δική μας ομάδα και μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε στην κατηγορία».

Όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο: «Πρώτη φορά είχαμε τόσο μικρό χρόνο προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι, αλλά θα αξιοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι αύριο που θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάναμε μια πολύ δυνατή προπόνηση, ενώ την επόμενη μέρα οι παίκτες ήταν ελεύθεροι να αποφασίσουν εάν θα ξεκουραστούν ή εάν θα να κάνουν έξτρα προπόνηση.

Μόνο 9 παίκτες θεώρησαν ότι χρειάζονται επιπλέον προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι επέλεξαν να ξεκουραστούν. Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο με την πιο δυνατή προπόνηση της εβδομάδας, ενώ τα τελευταία 25 λεπτά αυτής της προπόνησης περιείχαν και τακτικά στοιχεία τα οποία θα συνεχιστούν και σήμερα»

Όσον αφορά τους απόντες, είπε: «Φεγκρούς, Ντάσιος και Μιχαήλ δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ ο Πατσατζόγλου επέστρεψε για αποθεραπεία. Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που με απασχολούν αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην κάνω πιο εύκολη τη δουλειά του κ. Δώνη».

Σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Μήτρογλου, ο Ντεμόλ ήταν κατηγορηματικός: «Δεν είναι μόνο ο Μήτρογλου επικίνδυνος. Αν θεωρήσουμε κάτι τέτοιο θα ήταν ασέβεια προς την ομάδα του Ατρομήτου. Παρακολουθώ τόσο καιρό τον Καραγκούνη, είχα μιλήσει το καλοκαίρι με τον Επστάιν για να έρθει στην ομάδα, ο Ζουέλα τα πάει πολύ καλά, ο Τάτος και ο Πίτου Γκαρσία κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις, ο Γιαννούλης και ο Σκόνδρας είναι πολύ καλοί, υπάρχουν επίσης ο Αναστασάκος και ο Μπρίτο, ενώ τον τερματοφύλακά τους (σ.σ. Ιτάνζ) τον ξέρω πάνω από δέκα χρόνια και είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».

Για την επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 18 ο

Keywords
Τυχαία Θέματα