Ντέμης: Αν βάλουν 4.000.000 ευρώ οι μέτοχοι θα μπουν άλλα 3.000.000

20:31 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης εδώ και 10 μέρες έχει μπει πάλι δυναμικά στο κάδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ που κινδυνεύει με... κατάρρευση και η αλήθεια είναι πως η παρέμβαση του προκάλεσε εξελίξεις. Σήμερα κάλεσε εκπροσώπους των μεγαλύτερων αθλητικών σάιτ στο γραφείο του. Το αεκ365 ήταν εκεί. Ο Ντέμης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των συζητήσεων, στην πρόταση που έχει κάνει με την οποία εξασφαλίζεται η επιβίωση της ΑΕΚ

αλλά και για το μέλλον. Αναλυτικά ο Ντέμης δήλωσε:

-Ποια ήταν λοιπόν η πρότασή σου στους μετόχους;

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να μπουν 4 εκατ. ευρώ και να φύγει και το δάνειο. Αν γίνει αυτό, υπάρχουν άνθρωποι, όλες τις λεπτομέρειες τις γνωρίζει ο Χάρης Οικονομόπουλος, που μπορούν να δανείσουν άλλα 3 εκατ. ευρώ. Το 1 εκατ. ευρώ είναι από έναν άνθρωπο, με εγγύηση τα χρήματα του Ψωμιάδη. Τα άλλα δύο είναι από δύο άλλους ανθρώπους με εγγυήσεις ταμειακές. Η ΑΕΚ μπορεί να δώσει εγγυήσεις σε οτιδήποτε δεν έχει εκχωρήσει. Για παράδειγμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Υπάρχουν δηλαδή 3 εκατ. που αν γίνει αυτό που λέμε, θα έρθουν και αυτά. Μιλάμε δηλαδή για 7 εκατ. ευρώ άμεσα. Τα 2 εκατ. βέβαια θα είναι της ΑΕΚ, απλά θα έρθουν πιο μπροστά από ότι είναι προγραμματισμένα κανονικά και θα είναι για να βοηθήσουν άμεσα.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα επενδύσουν στην ΑΕΚ απλά θα την βοηθήσουν. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά αλλά υπάρχει καλή διάθεση από όλους και γίνονται συζητήσεις για να μπουν τα χρήματα. Εμένα αυτή είναι η πρότασή μου, το είπα και το Σάββατο. Πρέπει να υπάρξουν αυτά τα χρήματα ώστε η ΑΕΚ να είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου μία βιώσιμη ομάδα. Μετά τις 30 Ιουνίου θα έχει πάλι πρόβλημα, αν το «Θεμέλιο 21», αυτή η πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά, που είναι ένας σοβαρός θεσμός, δεν ενισχυθεί από τον κόσμο της ΑΕΚ, αφού δει ότι κάτι γίνεται ή δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής, πάλι θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ. Η επόμενη κίνηση που θα κάνει η ΑΕΚ θα είναι να ισχυροποιήσει το «Θεμέλιο», να ισχυροποιήσει μία διοίκηση, η οποία θα έχει και τα λεφτά που θα μπουν και αν πάνε εκεί που πρέπει. Βέβαια πολύ καλό θα είναι μέχρι τότε να βρεθεί επενδυτής και να έχει βοήθεια και από το θεμέλειο.

-Υπάρχει εμπιστοσύνη στη νυν διοίκηση ή θα πρέπει να μπουν και κάποιοι άλλοι;

Κατά τη γνώμη μου στη νυν διοίκηση θα πρέπει να μπουν και άλλοι άνθρωποι. Άποψή μου, συμβολικά και μόνο, είναι πως και στη διοίκηση της ΠΑΕ και του «Θεμέλιο» θα πρέπει να είναι και ο Μπάγεβιτς και ο Μανωλάς και ο Μαύρος. Και ο Χάρης Οικονομόπουλος. Ο οποίος και μόνο αυτό που έχει αναλάβει με τον Ψωμιάδη, είναι μία μεγάλη προίκα. Η ΑΕΚ και το «Θεμέλιο» θα πρέπει να έχει μία μεγάλη σημαία αυτά τα χρήματα που κλάπηκαν από την ΑΕΚ.

-Υπάρχει κάποια επικοινωνία με τους παραπάνω;

Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τα παραπάνω άτομα. Τη γνώμη μου λέω.

-Ποιοι μέτοχοι θα βάλουν τα 4 εκατ. ευρώ;

Δεν θα μπω εγώ στη διαδικασία να πω ποιοι θα πληρώσουν Ας τα βάλουν κάτω να δουν αν ο Νικολαϊδης είναι κακοδιαχειριστής. Ας τα βρουν οι υπόλοιποι μέτοχοι. Δεν θέλω να πω ονόματ

Keywords
Τυχαία Θέματα