Ντελ Πιέρο: Στο παρελθόν η Γιουβέντους

12:13 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από το καλοκαίρι η Γιουβέντους αποτελεί παρελθόν για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο όπως υπογράμμισε ο ίδιος ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος αναφέρθηκε και στο κακό ξεκίνημα της Sydney FC στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

Ο Ντελ Πιέρο παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό και σε ερώτηση πότε θα επισκεφτεί το γήπεδο της Γιουβέντους για να παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι εκείνος

απάντησε: "Κάποια στιγμή θα έρθω, αλλά αυτό δεν με απασχολεί για την ώρα. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως την ομάδα την αγαπώ, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα μόνο η Sydney FC είναι στο μυαλό μου".
Για το κακό ξεκίνημα της Sydney FC, ο Ντελ Πιέρο δήλωσε: "Ο ερχομός μου δημιούργησε πίεση στην ομάδα. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα μας οδήγησαν σε ατυχή αποτελέσματα. Υπάρχει πολύς δρόμος, ενώ και τα πλέι οφ μας δίνουν περιθώριο να καλύψουμε την όποια διαφορά μας από την κορυφή".
Για την πόλη του Σύδνεϋ ο Ντελ Πιέρο τόνισε: "Κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνω πως η απόφαση μου να έρθω ήταν η σωστή. Είναι μια υπέροχη πόλη που σιγά-σιγά την ανακαλύπτω. Και πόσο όμορφο είναι να ξυπνάς και να βλέπεις την θάλασσα. Νιώθω υπέροχα στο Σύδνεϋ".

Keywords
Τυχαία Θέματα