Ντελ Πιέρο: Ως το τέλος η Ιταλία

18:08 18/6/2014 - Πηγή: AEK365

Την πρόβλεψη πως η Εθνική Ιταλίας θα φτάσει ως τον τελικό του Μουντιάλ έκανε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος σημείωσε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τσέζαρε Πραντέλι, έχει καταφέρει να μεταδώσει στους παίκτες το σωστό μουντιαλικό πνεύμα.
Σε δηλώσεις του ο πρώην επιθετικός της Εθνικής Ιταλίας, τόνισε: "Η Ιταλία στα Μουντιάλ μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση για την αποφασιστικότητα, το παιχνίδι και την προσωπικότητα της. Είναι πρώιμο να πούμε αν θα φτάσει στην τετράδα, η δική μου πρόβλεψη είναι ότι θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος.
Τώρα πάντως

δεν χρειάζεται να βάζουμε πάρα πολύ πίεση στον Πραντέλι και στην ομάδα, ας αφήσουμε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δουλέψει ήρεμος και ας παραμείνουμε ήρεμοι".
Στη συνέχεια ο Ντελ Πιέρο δήλωσε: "Μου φαίνεται πως έχουμε ένα καλό Μουντιάλ, έχουν μπει πολλά γκολ στα πρώτα παιχνίδια. Σχεδόν όλα τα φαβορί είχαν καλό ντεμπούτο. Ο Πραντέλι δεν έχει ανάγκη τις συμβουλές μου, μέχρι στιγμής τα έχει πάει καλά και έχει μεταδώσει στην ομάδα το σωστό μουντιαλικό πνεύμα. Οι Μπουφόν, Πίρλο, Ντε Ρόσι και Μπαρτσάλι έχουν κερδίσει το Μουντιάλ του 2006 και παραμένουν τα εμβλήματα αυτής της εθνικής ομάδας. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Κόστα Ρίκα που είναι ένα σημαντικό τεστ".

Keywords
Τυχαία Θέματα