Ντε Βινσέντι: Κάτι ιδιαίτερο τα ματς με ΟΣΦΠ

09:42 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να υποστηρίζει πως τέτοια παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιριστές.

Μετά την ήττα του ΠΑΣ με 1-0, ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Το γήπεδο ήταν ο πρωταγωνιστής αυτού του αγώνα. Χρειαζόταν να παίξουν έξυπνα οι δυο ομάδες και κέρδισε αυτός που έπαιξε πιο έξυπνα. Σε τέτοια

γήπεδα δεν κερδίζει απαραίτητα αυτός που παίζει καλά, αλλά αυτός που παίζει έξυπνα. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Ήταν σημαντικό αλλά δυστυχώς χάσαμε και είμαστε κοντά στο να αποκλειστούμε. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο ματς και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Στην συνέχεια ο Ντε Βινσέντι μίλησε για
Το αν το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο: "Τέτοια ματς είναι πάντα ιδιαίτερα. Το να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο. Κάθε φορά που μια ομάδα μικρότερη, όπως εμείς, αντιμετωπίζει μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για τους παίκτες. Είναι μεγαλύτερο το κίνητρο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα".
Την συμφωνία με τον Ολυμπιακό: "Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι εδώ τώρα στον ΠΑΣ και κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα".
Τους στόχους του: "Προς το παρόν τα όνειρα μου δεν είναι μακρινά. Είναι κοντινά, σκέφτομαι τον ΠΑΣ".
Την θέση που του αρέσει να παίζει: "Μου αρέσει να παίζω επιθετικά. Είμαι ένας μέσος που του αρέσει να δημιουργεί παιχνίδι και να παίζει επιθετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα