Ντε Ρόσι: Ένα βήμα πιο μπροστά η Ισπανία

12:47 2/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Ισπανίας έδωσε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι για την κατάκτηση του EURO 2012 με τον διεθνή μέσο να υποστηρίζει πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες προκαλώντας μάλιστα οποιαδήποτε ομάδα θέλει να παίξει κόντρα στους Ισπανούς με παίκτη λιγότερο και να χάνει ταυτόχρονα 2-0.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού στο "Ολιμπίνσκι" του Κιέβου, ο Ντε Ρόσι τόνισε: "Η Ισπανία είναι πιο δυνατή και νομίζω

ότι φτάσαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο για να παίξουμε εναντίον τους, αλλά αν παίξουμε δέκα φορές μαζί τους θα χάσουμε τις έξι ή τις επτά. Όλοι θέλαμε να πάρουμε την νίκη και ήμασταν σίγουροι πως θα τα καταφέρναμε. Η Ισπανία έπαιξε το παιχνίδι της και δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι τελείωσε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Η Ισπανία αξίζει συγχαρητήρια όπως και εμείς, καθώς δημιουργήσαμε την βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούμε στο μέλλον. Μπορεί να ήταν περισσότερο επίπονο αν χάναμε με 1-0 στο 90ο λεπτό, όμως κανένας δεν ήθελε ήττα με 4-0. Προκαλώ οποιαδήποτε ομάδα να παίξει με δέκα παίκτες κόντρα στην Ισπανία ενώ βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0. Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δυο τελευταία τέρματα. Η Ισπανία είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα