Ντε Ρόσι: Μπορούμε μέχρι ημιτελικό

10:29 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν την έναρξη του EURO 2012, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι υπογράμμισε πως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει η Εθνική Ιταλίας στα τελικά ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Ντε Ρόσι τόνισε: "Είναι αδύνατο να κάνουμε σχέδια, ειδικά για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο κάναμε σχέδια και κανείς δεν πίστευε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να

μην περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Είμαστε αισιόδοξοι για αυτό το EURO, ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και την εικόνα ενός αγώνα. Σίγουρα χρειάζεται να περάσουμε τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και μετά να παίξουμε στα προημιτελικά, όπου θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές ομάδες όπως η Γαλλία ή η Αγγλία. Η Ιταλία έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το τουρνουά της Νοτίου Αφρικής. Πάνω από όλα όμως, οι ποδοσφαιριστές είναι περισσότερο έμπειροι και έχουν δουλέψει μαζί τα τελευταία δυο χρόνια στα προκριματικά, κάτι που έκανε πιο ώριμη συνολικά την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα