Η ατάκα Νοτιά, η κρίσιμη μέρα και ο Μανωλάς

09:53 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την ατάκα ("Η ΑΕΚ διαλύεται; Εδώ διαλύεται η Ελλάδα") του Νίκου Νοτιά σε φίλο της ΑΕΚ και σοκάρει! Παράλληλα, γράφει για την κατάσταση στην Ενωση και τη μοναδική λύση που φαίνεται στον ορίζονται και είναι αυτή του Νικολαϊδη: Το ρεπορτάζ τονίζει: "Επάνω στον Ντέμη Νικολαϊδη είναι στραμμένα τα βλέμματα

όλων στην ΑΕΚ και κυρίως των ποδοσφαιριστών της. Αρκετοί παίκτες είναι αυτοί που θέλουν να μείνουν ωστόσο η αβεβαιότητα που επικρατεί δεν τους επιτρέπει να παίζουν με το μέλλον τους και με τα λεφτά που τους οφείλονται. Έτσι προσπαθούν να ενημερωθούν για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ κάτι που εάν δεν συμβεί τότε θα φέρει κύμα προσφυγών από παίκτες που θα ζητούν να μείνουν ελεύθεροι.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με τη σειρά του περιμένει τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης, προκειμένου να μπορεί να ολοκληρώσει τις οικονομικές επαφές του που θα επικυρώσουν την επιστροφή του στην ΑΕΚ και συνεχίζει τον ανεπίσημο σχεδιασμό των απαιτούμενων κινήσεων για να συνέλθει η εταιρεία από το σοκ.

Μέχρι τότε, δηλαδή μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη, δεν μπορεί να κινηθεί φύλλο στην ΠΑΕ. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Ντέμη. Δίχως υπερβολή".

GOAL

Για ημέρα κρίσης, κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία γράφει πως η ΑΕΚ περιμένει τα: σπουδαία στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να δει αν μπορεί να κάνει μεταγραφές, την εκδίκαση των υποθέσεων Ψωμιάδη, για το κάλεσμα προσωπικοτήτων, ενώ ίσως υπάρξει εντός της ημέρας συνάντηση Νοτιά - Παππά με θέμα την κατάσταση στην Ένωση.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Mε τη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα η οποία γράφει: "Ναι για μεταγραφές. Η Σούπερ Λίγκα αποφασίζει σήμερα να προτείνει αλλαγή της ποινής για μη αδειοδότηση. Νέα δεδομένα για την ΑΕΚ, που αναμένεται να μπορεί πλέον να αποκτήσει παίκτες πάνω από 22 ετών". Εν τω μεταξύ η εφημερίδα έχει ένα θέμα: "Τίγρης... υποδέχεται και τον Παππά. Στην αυριανή εκδήλωση του Μελισσανίδη, παρών και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το θέμα του γηπέδου απασχολεί σήμερα πρωτοσέλιδα την εφημερίδα, η οποία γράφει: "Τα σπρώχνει η CSCEC, αμέσως μετά τις εκλογές. Οι Κινέζοι συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες για το γήπεδο, αλλά δείχνουν έντονο ενδιαφέρον και για την ΠΑΕ. Θέλουν μία ΑΕΚ υγιή και κερδοφόρα, με προϋπόθεση το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια". Παράλληλα, η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ κάνει λόγο για "ισονομία" σήμερα στη Σούπερ Λίγκα: "Ο κόσμος της ΑΕΚ με πρωτοβουλία της Original θα πάει σήμερα στα γραφεία της Λίγκας στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι για να δείξει ότι η Ένωση παραμένει δυνατή και ότι ο λαός της είναι η φωνή της".

Keywords
Τυχαία Θέματα