Ντάσιος: Χρονιά ανάλογη με την περσινή

14:28 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 επί του Ατρομήτου, ο Γιάννης Ντάσιος αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης και υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας των Ιωαννίνων είναι να έχει μια σεζόν όπως την περσινή και να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.
Κατά την βράβευση του ως MVP της αναμέτρησης, ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Ντάσιος, μίλησε
-Για τη νίκη επί του Ατρομήτου: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ δύσκολη και από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία

χρόνια στην Ελλάδα, θέλαμε περισσότερο τη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαστε ικανοποιημένοι και από την απόδοση όλων των παικτών και από τους τρεις βαθμούς που μας φέρνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, που είναι και από τους κύριους στόχους μας φέτος».
-Για την ήττα από την Καλλονή: «Κάναμε έναν κακό παιχνίδι με την Καλλονή, θα έρθουν και τέτοια ματς κατά την διάρκεια της χρονιάς, θέλαμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα και πιστεύω ότι σήμερα όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι της Καλλονής πίσω, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».
-Για τους στόχους τους: «Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε για υψηλή θέση, αλλά για μας σημαίνει αρκετά πράγματα, δουλεύουμε πολύ σκληρά από το καλοκαίρι και θέλουμε μια ανάλογη χρονιά με την περσινή.
Είναι σημαντικοί οι 3 βαθμοί, απέναντι σε μια ομάδα από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, είναι μεγάλη η νίκη, αλλά μένουμε στην καλή απόδοση».
-Για την απόδοσή του: «Τα τελευταία χρόνια είχα κάποιες ατυχίες, η φετινή χρονιά όμως είναι για 'μενα ένα στοίχημα που έχω βάλει, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα. Aυτό το βραβείο μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσω να κάνω καλές εμφανίσεις και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».
-Για το νικηφόρο αποτέλεσμα: «Το πίστευα από την αρχή. Είχαμε τέτοια διάθεση και τέτοιο πάθος που από την πρώτη φάση που είδα τα παιδιά πως πιέζανε, πως πήγαιναν πάνω στην μπάλα και δεν χάναμε μονομαχίες, πίστεψα ότι θα κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα