Ντάνι Άλβες: Έδειξε χαρακτήρα ο διαιτητής

08:32 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση του "Καμπ Νου" η φάση που έκρινε, σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη του αγώνα Μπαρτσελόνα-Μίλαν ήταν το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Κάουπερς σε ανατροπή του Μπουσκέτς από τον Νέστα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 με τον Ντάνι Άλβες να υπογραμμίζει πως ο Ολλανδός ρέφερι στην συγκεκριμένη φάση έδειξα χαρακτήρα.

Σε δηλώσεις του μετά το τελικό 3-1 και την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ τόνισε: "Η πλειοψηφία των διαιτητών

δεν έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται σε αυτό το επίπεδο. Αν υπάρχει τράβηγμα στην περιοχή, πρέπει να δοθεί η παράβαση. Επομένως ο διαιτητής έδειξε χαρακτήρα. Αλλά πάνω από όλα είμαι χαρούμενος για την σπουδαία δουλειά της ομάδας, η οποία μας βοήθησε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Θέλαμε να παλέψουμε για να βρεθούμε στην επόμενη φάση καθώς όσο πλησιάζεις προς τον τελικό τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Ξέραμε πως δεν έπρεπε να κάνουμε κανένα λάθος και πως θα έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί".

Από την πλευρά του ο Αργεντινός χαφ της Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Μασεράνο δήλωσε: "Η Μίλαν πρακτικά δεν είχε ευκαιρίες για γκολ και αυτό οφείλεται στην αμυντική δουλειά που έγινε από όλη την ομάδα, όχι μόνο από τους αμυντικούς. Πλέον ας ελπίσουμε να βρεθούμε στον τελικό για Τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα ήταν σπουδαίο για την ομάδα αλλά υπάρχει ακόμα ένα βήμα πριν που θα είναι εξίσου ή πιο δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα