Ντάνι Άλβες: Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα στην Παρί

16:06 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τα 2015 λήγει το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα και, όπως αποκάλυψε, δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας μιας και θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαΐα αλλά δεν έκλεισε την πόρτα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε δηλώσεις του ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ τόνισε: "Παίζω εδώ κάθε χρόνο που μπορώ, αλλά πιθανότατα δεν θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Υπάρχει μια ιδέα που έχω στο μυαλό μου και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εκεί που την άρχισα στην Μπαΐα, εκεί που πήρα

την πρώτη μου ευκαιρία. Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να πω ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ, γιατί αυτό σκέφτομαι".
Για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα στην Παρί. Παίρνουν τους τίτλους τους με τον σωστό τρόπο".
Σημειώνεται πως ο Ντάνι Άβες είναι στην Μπαρτσελόνα από το 2008 και το συμβόλαιο του μπορεί να ανανεωθεί ως το 2016 ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει την προηγούμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα