Μοράτι: Πρόεδρος ο Τοχίρ

15:36 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο σημερινό Δ.Σ. της Ίντερ, ο Μάσιμο Μοράτι παρέδωσε τα κλειδιά της Ίντερ στον Έρικ Τοχίρ και αποκάλυψε πως ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας θα αναλάβει και πρόεδρος στην ομάδα.
Επίσης ο, για πάνω από 20 χρόνια, ηγέτης της Ίντερ τόνισε: "Ευχαριστώ τους πάντες. Αφήνω αυτή την υπέροχη Ίντερ, αλλά την αφήνω σε εξαιρετικά χέρια. Αυτός ο σύλλογος κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά σε διεθνές επίπεδο. Όλη μου η οικογένεια που έχει ρόλο στην Ίντερ θα μείνει στην διάθεση του συλλόγου αλλά αποφασίσαμε να αποσυρθούμε. Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι επαγγελματίες,

έχουν τον ενθουσιασμό και το πάθος να κάνουν τον σύλλογο μεγαλύτερο. Η Ίντερ δεν είναι οι διοικούντες ή ένα απλό πρόσωπο, είναι ένα συναίσθημα που υπάρχει στον κόσμο και τους παίκτες, ένα πάθος που γίνεται ανάμνηση. Αφήνω το κλαμπ με την βεβαιότητα ότι πηγαίνει σε ανθρώπους με υπευθυνότητα και σεβασμό στα χρώματα και την ιστορία της Ίντερ".
Σημειώνεται πως πλέον ο Μοράτι κατέχει το 28.3% των μετοχών και έχει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου.
Από την πλευρά του, ο νέος ιδιοκτήτης της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ τόνισε: "Είναι μια ξεχωριστή μέρα. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου και νέο συνεργάτη Μάσιμο Μοράτι για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και επίσης τους συνεργάτες μου Ροσάν Ροεσλάνο και τον Χάντι Σοετέντζιο, τον οποίο ξέρω για πάνω από 20 χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις οικογένειές μας. Πάνω από όλα, ευχαριστώ τους οπαδούς μα σε όλο τον κόσμο και όπου τους συναντώ, στο twitter ή προσωπικά. Είναι μια πραγματικά ιδιαίτερα μέρα της ζωής μου. Η Ίντερ είναι μια ιστορία πάθους, μία παράδοση νίκης και αφιέρωσης στην τελειότητα. Όπως έχει πει και ο Φακέτι, Το μυστικό κάθε θριάμβου βρίσκεται στη δική σου πίστη. Η πίστη μας είναι το πάθος μας και το πάθος μας θα ανοίξει το δρόμο για τις μελλοντικές επιτυχίες. Forza Inter!".

Keywords
Τυχαία Θέματα