«Νωρίς ακόμα για προπονητή»

12:51 12/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Γιώργος Τσαγκρώνης τόνισε στο στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πώς είναι ακόμα νωρίς για να ανακοινωθεί κάτι όσον αφορά το νέο προπονητή της Εθνικής.«Είναι νωρίς. Σκέψεις υπάρχουν, αλλά δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα, καθώς δεν έχουν γίνει επαφές. Απλώς έληξε το συμβόλαιο του Ηλία Ζούρου». Είπε ακόμα...

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3on3, που θα γίνει στο Ζάππειο: «Η FIBA έχει αρχίσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα Νέων 3on3. Αυτό

θα είναι το πρώτο Ανδρών και Γυναικών και θα γίνει στο Ζάππειο. Η επιλογή αυτή έγινε γιατί όλοι από το σημείο αυτό θα μπορούν να δουν την Ακρόπολη. Συμμετέχουν 24 εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών. Πιστεύουμε ότι το 2016 θα είναι ολυμπιακό άθλημα. Στην Ελλάδα έχουμε το 3on3 ως ένα μέσο να γνωρίσουν τα παιδιά το μπάσκετ. Πλέον, όμως, είναι ξεχωριστό άθλημα, με νέους κανονισμούς».

Για την προσέλευση των θεατών: «Θα είναι ανοιχτή για το κοινό η διοργάνωση. Θα υπάρχουν και κερκίδες. Οι αγώνες θα αρχίζουν 18.00 και θα τελειώνουν γύρω στις 23.00, ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας».

Για τους Έλληνες που θα αγωνιστούν: «Έχουμε έτοιμη την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω τους παίκτες μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα. Θα έχουμε καλή ομάδα, με παιδιά μέχρι 21 ετών».

Keywords
Τυχαία Θέματα