«Νοικοκυρεμένο σωματείο ο Απόλλωνας»

15:44 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για την απόφασή του να μετακομίσει στον Απόλλωνα μίλησε ο πρώην μέσος του Λεβαδειακού Παναγιώτης Κόρμπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103.3:

Για τον Απόλλων: «Σίγουρα η χρονιά ξεκίνησε καλά από την πρώτη προπόνηση. Η ομάδα έχει πολύ ενθουσιασμό. Επέλεξα να πάω στον Απόλλωνα επειδή είδα το πλάνο της ομάδας. Με αγκάλιασαν από την αρχή, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά»

Για το πόσο άλλαξε η ομάδα σε σχέση με πέρσι: «Έγιναν αρκετές μεταγραφές αλλά στην προετοιμασία θα δουλέψουμε

σωστά για να μπορέσουν να δέσουμε σαν ομάδα. Στην αρχή του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε έτοιμοι, στην Super League δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη. Αν ακολουθήσουμε ότι λέει ο προπονητής μας όμως θα δέσουμε σωστά»

Για το πόσο «νοικοκυρεμένο» σωματείο είναι ο Απόλλωνας: «Τόσα χρόνια ο Απόλλωνας ήταν ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο. Εμένα σαν ποδοσφαιριστής αυτό που μου άφησε σαν πρώτη εντύπωση ήταν ότι δύσκολα βρίσκεις μια τόσο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουν παρά πολύ καλή οργάνωση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ο κόσμος στην πρώτη προπόνηση ήρθε και μας τίμησε. Εδώ σου φέρονται πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν ποδοσφαιριστή, σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι χρόνια στην ομάδα»

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή ,για να ζητήσεις μετά κάτι πιο ψηλά. Αλλά τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δείξει ότι υπάρχουν μονάδες εκπλήξεις που δεν τις περίμενε κανείς και πήγαν ψηλά»

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία είναι το πιο σκληρό, γιατί φεύγεις 20 μέρες από το σπίτι σου, δε βλέπεις την οικογένεια σου και το μόνο που κανείς είναι προπόνηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα