Παπαδόπουλος: «Εφτασα στο μηδέν και ξεκίνησα από την αρχή»

15:25 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο αλλά και τις προοπτικές που έχει η ομάδα του Περιστερίου τη νέα σεζόν, με την πρόκληση της Ευρώπης αλλά και της διατήρησής της στις καλύτερες του πρωταθλήματος, μίλησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Goal από τη σέντρα» με τον Ανδρέα Δημάτο.

Ο Ελληνας επιθετικός παραδέχθηκε ότι η καριέρα του έφτασε στο μηδέν και έκανε... επανεκκίνηση

πέρυσι με την καλή παρουσία του στον Πανθρακικό και εξέφρασε την πίστη του να συνεχίσει με τον ίδιο καλό ρυθμό και στον Ατρόμητο. Για τη νέα του ομάδα επεσήμανε ότι έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδό της και ότι συγκαταλέγεται, πλέον, στην τετράδα των κορυφαίων. Παράλληλα, χαρακτήρισε όνειρο μια πιθανή συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την «επανεκκίνηση» της καριέρας του από πέρυσι: «Κάνω μια καινούρια αρχή στην καριέρα μου από πέρυσι. Εφτασα πάλι στο μηδέν που λένε, ξεκίνησα από την αρχή. Φέτος η μεταγραφή μου στον Ατρόμητο είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από εκεί που ήμουν πέρυσι».

Για το ότι στο παρελθόν είχε φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο: «Η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, είναι ένας κύκλος. Όταν είσαι ψηλά και πέφτεις, πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από το μηδέν για να ξεκινήσεις σιγά-σιγά».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο της ομάδας του. Με την κατάσταση που είναι ο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με τα προβλήματα που έχουν, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και η Τρίπολη θα είναι όπως και πέρυσι στις πρώτες θέσεις. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να είμαστε όλο και πιο κοντά στους πρωτοπόρους και αυτό θα είναι το θετικό αυτή τη χρονιά».

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Με βάση αυτά που βλέπουμε και πώς είναι η κατάσταση, ο στόχος είναι να είμαστε ψηλά. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, αλλά το να είμαστε κοντά στους πρώτους και ψηλά είναι κάτι εφικτό».

Για την προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Europa League: «Εχουμε δύο παιχνίδια, με μια καλή κλήρωση όλα μπορούν να γίνουν. Γιατί όχι να μη μπει ο Ατρόμητος στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του. Είναι ένα όνειρο για μένα και για τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι κάτι ξεχωριστό να παίζεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όχι μόνο στο Champions League αλλά και στο Europa».

Για τη δική του επιστροφή σε υψηλό επίπεδο απόδοσης: «Κάθε εβδομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να αποδεικνύουμε τι είμαστε. Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω να συνεχίσω όπως τελείωσα την περυσινή χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα