Αναχωρεί η Εθνική

15:13 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Roussillon της Γαλλίας πρόκειται να ταξιδέψει αύριο Παρασκευή (31/8) η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται εκεί από τις 2 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι 13 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διοργάνωση είναι οι εξής:

Παρασκευόπουλος Νικήτας, Σολανάκης Μανώλης, Χατζηγούλας Μάριος, Γαλανόπουλος Στέφανος, Τίγκας Δημήτρης, Χρυσοσπάθης Χρυσοβαλάντης-Αθανάσιος, Αλβέρτης Νίκος, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος, Μαρινάγης

Γιώργος-Μανώλης, Καζάζης Μιχάλης, Δερβίσης Γιώργος, Λουϊζίδης Χρήστος, Βελώνιας Γιάννης

Την ομάδα πρόκειται να συνοδέψουν ο αρχηγός της αποστολής Γρυπάρης Δημήτρης, ο διεθνής διαιτητής που έχει ορίσει η LEN Σταυρόπουλος Νίκος, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δαμάσκος Περικλής με τον βοηθό του Μπερδέ Θοδωρή και ο φυσικοθεραπευτής Τσαλκάνης Αντώνης.

Η Εθνική μας ομάδα μετέχει στον 3ο Όμιλο μαζί με την Ρωσία, την Ισπανία και την Λευκορωσία. Την Κυριακή 2/9 στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Λευκορωσία. Ακολουθεί ο αγώνας με την Ρωσία στις 3/9 και ώρα 17:30, ενώ την επόμενη ημέρα στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Ισπανία, όπου ολοκληρώνεται και η πρώτη φάση.

Την Τετάρτη 5/9 πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες πρόκρισης για την 8άδα, ενώ την Πέμπτη 6/9 θα πραγματοποιηθούν τα προημιτελικά και οι αγώνες για τις θέσεις 9-16. Η Παρασκευή 7/9 θα είναι ημέρα ξεκούρασης για τις ομάδες, καθώς το Σάββατο 8/9 είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί αγώνες. Τέλος, την Κυριακή 9/9 πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα