Νίνης: Εργαζόμενοι σε υπό διάλυση εταιρεία

11:22 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παίρνει θετικά αποτελέσματα στους αγώνες την ώρα που η διοικητική αβεβαιότητα δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές με τον Σωτήρη Νίνη να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν πως είναι εργαζόμενοι σε εταιρεία έτοιμη για διάλυση.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Το μήνυμα που στέλνουμε από την

πλευρά μας κάθε φορά από τα αποδυτήρια είναι ότι είμαστε ενωμένοι. Βαδίζουμε σαν μια ομάδα και όχι ο καθένας ξεχωριστά και εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας. Θα παίξουμε στα πλέι οφ, γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε αφού υπάρχει η πιθανότητα να παίξουμε στην Ευρώπη. Αν κατακτήσουμε την δεύτερη θέση θα είμαστε εντάξει. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των άλλων ανθρώπων που διοικούν να δουν τι θα κάνουν. Σκεφτείτε την ψυχολογία ενός ανθρώπου που δουλεύει σε μια εταιρεία και ξέρει ότι αυτή θα βαρέσει διάλυση και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τα λεφτά του. Πώς θα είναι η ψυχολογία αυτού του εργαζομένου; Νομίζω ότι μπορεί να με καταλάβει οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά και αμείβεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα