Νικολακάκης: Σίγουρα θα βοηθήσει ο Καραγεωργίου

14:41 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, και ο Μανώλης Νικολακάκης σημείωσε πως η μεγάλη εμπειρία του Έλληνα τεχνικού και το γεγονός πως έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο σίγουρα θα βοηθήσουν τον Λεβαδειακό. Όσο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα και με πειθαρχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Λεβαδειακού, Μανώλης Νικολακάκης, στην NOVA: "Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Λεβαδειακός είναι να κοιτάξει την ομάδα του και μόνο. Να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Ο Αστέρας διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να κοιτάξουμε τα δυνατά σημεία του Αστέρα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.
Σίγουρα θα βοηθήσει ο Καραγεωργίου γιατί είναι πολύ καλός προπονητής με μεγάλη εμπειρία, έχει δουλέψει συνεχόμενα χρόνια σε υψηλό επίπεδο αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία μας κιόλας έπειτα και από το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο".

Keywords
Τυχαία Θέματα