Μόγιες: Σκουπίδια όσα λέτε για μένα και για τον Φαν Πέρσι

14:23 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες εβδομάδες στον βρετανικό Τύπο έχει γραφτεί πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι βρίσκεται σε κόντρα με τον προπονητή του, τον Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Σκωτσέζο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιδρά και να αποκαλεί "σκουπίδια" όλα όσα έχουν γραφτεί για τον ίδιο και τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.
Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε: "Αυτό που θα πω, είναι ότι όλα αυτά είναι εντελώς ανοησίες. Ο Φαν Πέρσι κάνει για εμάς σπουδαία πράγματα και σε αντίθεση με ό,τι λέτε εγώ τον βρίσκω εξαιρετικό για να δουλεύω μαζί

του. Μου είναι πολύ δύσκολο να σας απαντήσω γιατί είναι πολύ καλός. Όλα αυτά που λέτε είναι σκουπίδια. Δεν χρειάζεται καν να σας απαντήσω γιατί είναι σκουπίδια. Ο Φαν Πέρσι είναι τρομερός, φανταστικός".
Ο Μόγιες μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Φαν Πέρσι στα δάχτυλα του ποδιού αλλά και για τις ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα: "Έκανε κάτι ενέσεις σε ένα από τα μικρά δάχτυλα του ποδιού του και μετά χτύπησε και ένα άλλο στον αγώνα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, οπότε τα δάχτυλα του τον ενοχλούν για καιρό. Το προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε με ενέσεις και προσπαθούμε να το αποφεύγουμε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα