Νίκη πρόκρισης για Ζενίτ

21:00 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΕΝΙΤ- ΣΑΧΤΑΡ: 1-0
Γήπεδο: Πετρόφσκι
Τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0 πέτυχε η Ζενίτ επί της Σαχτάρ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Απόλυτη πρωταγωνίστρια στο πρώτο μέρος η Ζενίτ, με τη Σαχτάρ να μην έχι ούτε σουτ στο τέρμα. Στο 30ο λεπτό οι Ντενίσοφ και Ζιριάνοφ έκαναν διαδοχικά σουτ, αλλά ο Ρίμπκα είπε όχι και

τις δύο φορές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Ρώσων ωστόσο ήταν το δοκάρι του Ντάνι στο 37ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, ο Μπουκάροφ ανέλαβε δράση και είχε δύο πολύ καλές κεφαλιές, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν γκολ. Μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, η λύτρωση για τη Ζενίτ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με κεφαλιά του Λόμπερτς μετά από κόρνερ του Ζιριάνοφ.
Στην επανάληψη η Σαχτάρ δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ η Ζενίτ θα μπορούσε αν δεν υπήρχε ο Ρίμπκα, να είχε πετύχει κι άλλα γκολ
ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Κρισίτο, Λομπερτς, Χούμποτσαν, Σιρόκοφ, Ζιαριάνοφ, Φαϊζούλιν, Ντενίσοφ, Μπουκάροφ (81' Σέμακ), Ντάνι (85' Λάζοβιτς).
ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Χούμπσμαν, Γουίλιαν, Τεσέιρα (68' Ντάγκλας Κόστα), Σρνα, Αντριάνο (77' Ζελέζνιοφ), Εντουάρντο, Μκιταριάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα