Νίκη και πρώτη θέση

00:11 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νίκη και μόνο νίκη θέλουν στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν στις 20:00 τον Ιωνικό στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της 13ης αγωνιστικής της Β Εθνικής και επιθυμούν να διευρύνουν το σερί τους. Άλλωστε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες κρίνεται η κατάκτηση της πρώτης θέσης και κατά συνέπεια του τίτλου με τους παίκτες της Ένωσης να θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» στο ματς του Σαββάτου για να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα της διοργάνωσης,

αφού ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με τον Εθνικό.

Ο Γιάννης Χαλβατζάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού εδώ και αρκετές μέρες οι Αλεξανδρόπουλος, Μίχας έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έχουν επιστρέψει με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά. Ο Ενωσίτης τεχνικός από εκεί και πέρα έχει ζητήσει από τους «κιτρινόμαυρους» να μην χάσουν ούτε λεπτό την συγκέντρωσή τους για να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη, με ψυχολογική, αλλά και βαθμολογική σημασία.
Διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ περιμένουν τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού και να δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτός γνωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα